Vilmos és Katalin otthonának rejtett kincsei

Forrás: Instagram/kensingtonroyal -
érdekesség királyi család otthon brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Kensington-palota Obama György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túlzás azt mondani, hogy múlt héten a fél világ György herceg és Obama elnök übercuki találkozásáról beszélt. Obama és a first lady egyébként Erzsébet királynő születésnapja alkalmából látogatott Angliába és ha már ott voltak, beugrottak Vilmosék londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába is.

A legendás fürdőköntösös kép mellett több érdekes momentuma is volt a találkozónak, a Kensigton-palota Instagram-oldalán pedig szerenécsre elég részletesen dokumentálták ezt a nem mindennapi eseményt. A képeket nézegetve a kíváncsi szemek számos érdekességet felfedezhettek.

Forrás: Instagram/kensingtonroyal

Ifjúkori emlékek

A találkozóról lőtt Instagram fotók tanúsága szerint a királyi pár igencsak szeret nosztalgiázni: a komódok és kisasztalok telis-tele vannak fontos pillanatokat megörökítő fényképekkel. Külföldi lapok olyannyira kielemezték az Instagram képeket, hogy még azt is megállapították, hogy az egyik fotón Katalin hercegné látható menyasszonyi díszben, de van egy ősrégi kép az egyetemista Vilmosról is.

Forrás: Instagram/kensingtonroyal

Gyönyörű kilátás a kertre

Egy ablakfülkében kialakított ülőke alapjáraton is igazán különleges hangulatot kölcsönöz egy háznak, ám, Vilmosék ablakából a Kensington-palota káprázatos kertjére nyílik a kilátás, ami csak tovább fokozza az élvezeteket. Szinte lelki szemeink előtt látjuk a hercegnét, amint egy esős délután, forró kakaót kortyolgatva, könyvet olvasva bekuckózza ide magát.

Forrás: Instagram/kensingtonroyal

György herceg plüssjátéka

Vilmos herceg és Obama elnök egyik közös fotóján a külföldi újságíróknak rögtön szemet szúrt, egy fekete valami, a dohányzóasztal közepén. Nos, az a valami nem más, mint a kis György plüss játéka, amit Obamától kapott tavaly, mikor kishúga, Charlotte megszületett.

Forrás: Instagram/kensingtonroyal

Csak egyszerűen

Bárszekrény vagy zsúrkocsi? Ugyan már, Vilmosék egyszerűen kipakolják az italokat az asztalra. Erről tanúskodik az a kép, ahol a Harry herceg mögötti asztalon megannyi italosüveg sorakozik.

Forrás: Instagram/kensingtonroyal

Párnák mindenütt

Obama elnök két nagy buci párna közé ékelte be magát, de Katalin hercegné és a first lady sem panaszkodhat, nekik is jutott a temérdek vánkosból. Még az is megeshet, hogy a hercegi pár és a kis György - már ha senki nem látja őket - hatalmas párnacsatákat szokott vívni.

Romantikus fotódoboz – Stílusos és egyszerűhttp://www.life.hu/otthon/20160425-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-fotodobozt-keszit.htmlAjándékozz szeretteidnek közös emlékeket, meghitt pillanatokat – hogy mégis hogyan? Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként készíthetsz romantikus fotódobozt. Stílusos, mégis egyszerű! Otthon--Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/otthon/20160422-az-ot-legmeglepobb-szallodai-luxus-szolgaltatas.htmlA luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget. OtthonOrigoHorrorfilmbe illő képek - Egy elhagyott vidámpark az 1900-as évekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20160420-bushkill-park-elhagyatott-vidampark-az-egyesult-allamokban.htmlA Bushkill Park az Egyesült Államokban, Pennsylvania északkeleti részén található, egy Easton nevű város külterületén. Ebben az aprócska vidámparkban több mint 100 évig szórakozhattak a környéken lakó családok, ám 2007 óta a park teljesen elcsendesedett, megszűnt a gyerekzsivaj. Manapság a pusztulás hangulata lengi körül. Otthon--A tavasz színe: a mesés orgonalilahttp://www.life.hu/otthon/20160418-a-tavasz-szine-a-lakberendezesben-az-orgonalila.htmlAz orgona az egyik legkedveltebb és egyben legszebb tavaszi virágunk - ünnepeld hát a kikeletet az orgonavirág káprázatos színével, és csempészd be otthonodba meseszép árnyalatát. OtthonOrigoMosás, főzés, takarítás - Szolgáltatások, amik megkönnyítik az életedhttp://www.life.hu/otthon/20160420-szolgaltatasok-alkalmazasok-amik-segitenek-a-haztartasban-helpy-bubbles-yummber.htmlMosás, főzés, takarítás – a mindennapi munka mellett se időd, se energiád háziasszonyosdit játszani? Nem is kell! Vannak 21. századi alkalmazások és szolgáltatások, amik arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a hétköznapjaidat. Otthon--Színezd újra otthonod, ha megfakulna!http://www.life.hu/otthon/20160412-falfestek-szinek-tavaszi-arnyalatok-dulux-trilak-polifarbe.htmlTavasszal nemcsak a természet, hanem otthonod is megújulhat - tökéletes időszak ez a lakásfelújításra, átalakításra és a falak kifestésére. Lépj ki a komfortzónádból, és a klasszikus fehér falak helyett idén tavasszal színezd újra az otthonod! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.