Felismerhetetlenné photoshopolták Beyoncét

Forrás: Patrick Demarchelier/W magazine -
retusálás Photoshop felismerhetetlen W magazin Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett.

Formás combok, kerekded csípő és dús idomok - ha Beyoncé testére gondolunk, valószínűleg ezek a karakterjegyek jutnak eszünkbe, és nem az a kép, amelyet a W magazin jelentetett meg Instagram-oldalán az énekesnőről.

Forrás: Patrick Demarchelier/W magazine

A fotó, amely egyébként 2011-ben készült, hatalmas felháborodást váltott ki a rajongók részéről: többen sérelmezték, hogy ilyet tettek a köztudottan formás testű énekesnővel, akinek idomait inkább ünnepelni, semmint eltüntetni kellene.

Beyoncé egyébként nem először fordulna a Photoshop szépítő erejéhez: korábban a saját közösségi oldalán bukott le, amikor vékonyabb combokat varázsolt magának, máskor pedig golfozás, illetve egy bodyban való pózolás közben érték tetten az énekesnőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.