Nem számítanak a plusz kilók: A hercegnő kerekebben is gyönyörű

Forrás: Tumblr/TheNamelessDoll -
hercegnő plus size Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába próbálják a csontsovány modelleket ideálisnak beállítani, a telt idomok igenis jól mutatnak! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a királylányok, akik plus size-ként is tündökölnek.

Lassan ugyan, de újra kezdenek előtérbe kerülni azok a nők is, akiknek teste nem csupán csont és bőr. Sokat segítenek ebben a különböző illusztrátorok és művészek is, akik újraálmodják a jól ismert karaktereket.

Forrás: Tumblr/TheNamelessDoll

A kissé kigömbölyödve ábrázolt hercegnők bizonyítják, hogy a plusz kilók nem vesznek le senki szépségéből. A királylányok teltebben is tündökölnek.

Forrás: Tumblr/TheNamelessDoll
Élénk vagy natúr rúzs, esetleg szájfény – Mit viseljünk 2016 tavaszán?http://www.life.hu/trend/20160426-milyen-arnyalatu-ruzst-vagy-szajfenyt-hordjunk-2016-tavaszan.htmlEbben a szezonban a gyümölcsös árnyalatok hódítanak leginkább. A világmárkák elhalmoznak a vitamindús gyümölcsök gazdag színeivel, illatával, amit ajkunkra kenhetünk. Trend--Leonardo DiCaprio lába előtt hever a modellvilág – Összeszedtük az összes modellcsaját!http://www.life.hu/trend/20160425-leonardo-dicaprio-laba-elott-hever-a-modellvilag-osszeszedtuk-az-osszes-modellcsajat.htmlA 40 éves sztár fiatal kora óta falja a nőket. Az egyik kedvenc vadászterülete a modellvilág, ahol soha senki nem tudott ellenállni sármjának. Nézzük, kikkel randizgatott a Leo a divatszakma üdvöskéi közül. Trend--Halle Berry teljesen megváltozott - Hová lett a szexi külső? http://www.life.hu/trend/20160427-halle-berry-szornyen-nez-ki-megvaltozott-a-sztar-kulseje-levagatta-a-hajat.htmlA dögös hollywoodi szépség sokat változott az elmúlt hónapokban. Levágatta a haját és a ruháit is kissé érdekesen választja ki. Trend--Szexszimbólumból plasztikrém lett a 75 éves Faye Dunawayhttp://www.life.hu/trend/20160427-faye-dunaway-szineszno-plasztikrem-lett.htmlMa már csak árnyéka egykori önmagának a 60-as, 70-es évek ikonja, akit a minap bevásárlás közben kaptak lencsevégre. Trend--A 42 éves Heidi Klum teste még mindig vadítóhttp://www.life.hu/trend/20160427-heidi-klum-fehernemuben-pozolt-es-azt-is-elmondja-hogyan-legyel-szexi.htmlHeidi Klum egyre sikeresebben építgeti karrierjét fehérnemű tervezőként, nemrég például piacra dobott egy olyan darabot, ami igazán vagány még akkor is, ha épp kilátszódik a felsőnk alól - és persze ezt ki más mutathatná be, mint a csodaszép modell. TrendOrigoFelismerhetetlenné photoshopolták Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20160427-beyonce-enekesnot-felismerhetetlenre-photoshoppoltak.htmlKissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.