Érdekes kísérlet: Ilyen hatással volt a testére az étkezések előtti vízivás

Forrás: Thinkstock -
kísérlet víz fogyás változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a víz igazi csodaszer, ha méregtelenítésről van szó, mégsem tudjuk pontosan, vajon tényleg olyan sokat segít-e a fogyásban az átlátszó folyadék. Most kiderül!

Az újságírónő úgy döntött, kipróbálja, milyen hatással van a testére az, ha minden étkezés előtt elfogyaszt két pohár vizet. Sokszor hangsúlyozzák, hogy a súlyvesztéshez elengedhetetlen az elegendő mennyiségű folyadék, de vajon önmagában a víz elég a fogyáshoz?

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Erre kereste a választ Marygrace Taylor, aki úgy döntött, próbára teszi a víz hatását. Kutatók igazolták ugyan, hogy ha minden nap elfogyasztunk két pohár vizet fél órával az étkezés előtt, az segít a fogyásban, de mindenki csak akkor hiszi ezt igazán, ha saját bőrén tapasztalja. Az újságírónő mivel nem szereti a diétákat úgy döntött, az égvilágon semmit nem változtat életmódján, kivéve a vízivást.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Eleinte semmilyen változást nem tapasztalt, de aztán észrevette magán, hogy az ezelőtt elfogyasztott mennyiségnek már a háromnegyedével is jól lakik, ráadásul energikusabb is az étkezés után. A kéthetes kísérlet végére 1 kilótól szabadult meg, ami semminek sem hangzik, de figyelembe véve, hogy semmit nem változtatott, mégis lenyűgöző. Ha a vízivást kombináljuk egy kis étrendváltoztatással és mozgással, biztosan eredményes lesz a fogyás!

Péterfy Bori nem csak a színpadon rock sztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!
Kipróbáltuk: Curveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-kiprobaltuk-curves-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a Curves kerül terítékre! Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 17.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-17-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Igazi csodaszer: a kék áfonyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-igazi-csodaszer-a-kek-afonya.htmlMiért imádjuk ezt a csodásan kéklő, lédús, isteni ízű bogyós gyümölcsöt? Mert igazi szuperétel: lassítja az öregedést, elképesztően magas az antioxidáns-tartalma, erősíti az immunrendszert, ráadásul zsírbontóként is működik. Íme, az áfonya jótékony hatásai a szervezetre! Ez Zsír!--Varga Izabella: "Az életstílusom? Kaotikus!"http://www.life.hu/ez-zsir/20160425-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojet-jogaorara-vittuk.htmlA Barátok közt színésznője bevallottan a jóga szerelmese, hiszen már az első gyakorláskor euforikus élménnyel gazdagodott. A színésznővel elmélyülésről és teljes kikapcsolódásról beszélgettem. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoMiért fontos és mi a helyes módja? Katus Attila elárulja a bemelegítés és a levezetés titkait!http://www.life.hu/ez-zsir/20160425-igy-kell-helyesen-elvegezni-a-bemelegitest-es-az-edzes-utani-levezetest.htmlMiért elengedhetetlen az edzés előtti bemelegítés és a sportolást követő levezetés? Hogyan kell maximális hatékonysággal elvégezni? Olvasd el Katus Attila tanácsait! Ez Zsír!--Elképesztő! Így nézett ki a nő, aki naponta 6 csomag chipset evetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-alex-hook-naponta-6-csomag-chipset-evett-146-kilosra-hizott-igy-nez-ki-a-fogyas-utan.htmlÉlete során körülbelül 30 ezer csomagnyi nassolnivalót fogyasztott el Alex Hook, aki egy megalázó élmény után eldöntötte, hogy végleg felhagy a burgonyaszirmok majszolásával. Ez Zsír!Fotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.