Pillants be Oszvald Marika csodálatos otthonába

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
TV2 Oszvald Marika Hal a tortán otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vendégek is ámulattal nézték a Jászai Mari-díjas színművész lakását, amikor vacsorázni érkeztek Oszvald Marikához. A régi fotók, és személyes emlékek teszik hangulatossá az otthont.

Oszvald Marika otthonában rengeteg emlék sorakozik. Ő az a fajta ember, aki szereti kipakolni azokat a tárgyakat, és fotókat, amik kellemes élményeket ébresztenek benne. A Hal a tortán műsornak köszönhetően mindenki bepillantást nyerhet a színésznő otthonába, amin még a vendégei is elámultak.

Pánikszobát építtetett magának Lagzi Lajcsi - Megfenyegettékhttp://www.life.hu/otthon/20160427-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-panikszobat-epittetett-maganak-boldogasszonypusztai-birtokan.htmlLagzi Lajcsi már korábban is beszélt arról, hogy fenyegetve érzi magát, azt is állította, hogy nagyon sokan vannak, akik félnek tőle. Otthon--Romantikus fotódoboz – Stílusos és egyszerűhttp://www.life.hu/otthon/20160425-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-fotodobozt-keszit.htmlAjándékozz szeretteidnek közös emlékeket, meghitt pillanatokat – hogy mégis hogyan? Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként készíthetsz romantikus fotódobozt. Stílusos, mégis egyszerű! Otthon--Hoppá! Pazar villában él Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/otthon/20160425-nyertes-zsuzsa-szineszno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-megmutatta-gyonyoru-otthonat-es-panoramas.htmlA színésznő a Hal a tortán adásában látta vendégül csinos kis házában sztárcimboráit. Otthon--Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/otthon/20160422-az-ot-legmeglepobb-szallodai-luxus-szolgaltatas.htmlA luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget. OtthonOrigoHorrorfilmbe illő képek - Egy elhagyott vidámpark az 1900-as évekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20160420-bushkill-park-elhagyatott-vidampark-az-egyesult-allamokban.htmlA Bushkill Park az Egyesült Államokban, Pennsylvania északkeleti részén található, egy Easton nevű város külterületén. Ebben az aprócska vidámparkban több mint 100 évig szórakozhattak a környéken lakó családok, ám 2007 óta a park teljesen elcsendesedett, megszűnt a gyerekzsivaj. Manapság a pusztulás hangulata lengi körül. Otthon--5 dolog, amit senki nem mond el nekünk az egyedül élésrőlhttp://www.life.hu/otthon/20160421-az-egyedul-elesnek-vannak-jo-oldalai-is-megtanulsz-ertekelni-sok-dolgot.htmlElsőre ijesztőnek hangozhat, hogy holnaptól egyedül fogsz élni. Sőt, az első hetekben lehet még nem is látsz a dolgok mögé: szabad vagy és senki nem szól bele a dolgaidba. Íme, 5 dolog, amit érdemes tudnod az egyedül éléséről. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.