Elballagott Szíj Melinda lánya: Családi fotó!

ballagás lány Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra 19 éves nagyfia is elballagott, és úgy tűnik, Szíj Melinda énekesnő lánya is.

Fontos pillanathoz érkeztek a hazai sztárcsemeték. Szíj Melinda hivatalos Facebook-oldalának tanúsága szerint lánya bizony elballagott a középiskolából, vagyis hétfőn ő is megkezdi az érettségit. Nagyon drukkolunk neki, ahogy Melinda rajongói is:

Ördög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"http://www.life.hu/csalad/20160424-ordog-nora-nyitott-vagyok-arra-hogy-legyen-harmadik-gyerekunk.htmlÖrdög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát. Család--Szuperjóképű szelfit lőtt magukról David Beckham és fia, Brooklynhttp://www.life.hu/csalad/20160430-david-beckham-es-fia-brooklyn-kozos-szelfit-keszitettek-es-nagyon-jol-neznek-ki-rajta.htmlDavid Beckham és legidősebb fia közös fényképet készítettek magukról, és annak ellenére, hogy Brooklyn kinyújtott nyelvvel pózol, mind a ketten nagyon jól néznek ki rajta. Család--Idilli helyről csekkolt be Istenes Bence és a várandós Csobot Adél: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-kedvese-csodas-helyrol-csekkolt-be.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Csobot Adél és Istenes Bence minden pillanatot kihasználnak, amíg még kettesben lehetnek, és ameddig el nem kezdődik életük következő, nagyon fontos szakasza. Vagyis amikor megérkezik első gyermekük. CsaládOrigoTovább bővül Fergie és Josh Duhamel családjahttp://www.life.hu/csalad/20160430-fergie-enekesno-es-josh-duhamel-szinesz-masodik-gyereket-terveznek.htmlA Black Eyed Peas énekesnője és színész párja úgy tudni, nagyon szeretnének egy kistestvért a 2 éves Axl mellé. Család--Akkor most szoptathatom a tesómat? Ilyen, ha egyszerre szül anya és lányahttp://www.life.hu/csalad/20160429-amikor-az-edesanyam-elobb-szuli-meg-a-testveremet-mint-hogy-en-anya-lehetnek.htmlMa már szinte nem az az érdekes, ha valaki 40 felett vállal gyereket, hanem inkább az, ha 20 éves kora előtt teszi ezt. Természetesen mind a kettő teljesen normális, és persze az sem zárható ki, hogy egy családba két külön generációnál egyidőben kopogtasson a gólya. Család--Cuki fotót osztott meg kisfiáról Rubint Rékahttp://www.life.hu/csalad/20160429-rubint-reka-fitneszguru-cuki-fenykepet-osztott-meg-kisfiaval-zalannal.htmlA fitneszlady legfrissebb fotója szerint kisfia, Zalán rengeteget nőtt és változott az elmúlt időszakban. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.