Száz év börtönt kapott a nő, aki kivágta a csecsemőt egy kismama hasából

Forrás: Dr. Phil -
gyilkosság börtön magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2015 szeptemberében egy gyermekruhákat hirdető reklám miatt érkezett Dynel Lane otthonába a 26 éves Michelle Wilkins, aki akkor már terhességének nyolcadik hónapjában járt. A hirdetést feladó Lane azonban megverte, majd kivágta az eszméletlen Wilkins méhéből a kislányát. 
Forrás: Dr. Phil

Az asszonyt azonnal kórházba szállították, épp abba, ahol később meg nem született kislánya elrablója, Lane is megjelent a babával, aki, mint ekkor kiderült, nem élte túl a tragédiát.

Dynel Lane-re 2 milliárd dollár óvadékot szabtak ki. A nő mind a nyolc vádpontban ártatlannak vallotta magát, beleértve az elsőfokú jogellenes terhességmegszakítást, az emberölési kísérletet és a súlyos testi sértést. Az ügy tárgyalását a Daily Mail akkori információi szerit 2016 elejére tűzték ki, de mostanra született csak meg az ítélet. A The Sun információja szerint a bíróság most ítélte el a gyilkossággal vádolt nőt, aki

100 évet kapott, vagyis soha nem szabadulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.