Így készül egy tökéletes alkalmi smink - pillanatok alatt

barna Som-Balogh Edina smink alkalmi smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a kedvenc alkalmi sminkem, amihez mutatok egy szuper trükköt is, hogy mindenki odahaza is könnyen el tudja magának készíteni.

Természetes bőrradír és mélyhidratáló arcpakolás - így készítsd el őket otthonhttp://www.life.hu/lifestyle/20160413-som-balogh-edina-szepsegtippjei-borradir-es-arcpakolas-hazilag-tengeri-so-olivaolaj-es-joghurt.htmlSom-Balogh Edina elárulta nekünk, hogyan tartja mindig frissen az arcbőrét. Csupán néhány hozzávalóra van szükség, amit odahaza, a konyhádban te is könnyen megtalálsz. Íme. LifeStyle--Így készíts pillanatok alatt varázslatosan szép sminket a hétköznapokrahttp://www.life.hu/lifestyle/20160419-igy-keszits-pillanatok-alatt-varazslatosan-szep-sminket-a-hetkoznapokra-som-balogh-edina-tippje.htmlMost megmutatom nektek az egyik kedvenc sminkemet, amely garantáltan szebbé varázsol, és üdévé teszi a tekintetet a hétköznapokon. Mindössze néhány perc alatt elkészíthetitek ti is. LifeStyle--Új oldaláról mutatkozik be Som-Balogh Edina http://www.life.hu/lifestyle/20160418-som-balogh-edina-sztarszerzo-szepsegtrukkoket-smink-frizura-trendeket-mutat.htmlA Barátok közt Kingája ezúttal egészen más oldalát mutatja meg nektek: a Life.hu új sorozatában, a LifeStyle-ban különleges szépségtitkaiba avat be bennünket a gyönyörű színésznő. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.