A család kutyája nem hajlandó elmozdulni a haldokló kislány mellől

Forrás: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby -
basset hound agyvérzés kisgyerek haldoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislányt már csak gépek tartják életben, miután négy hónapos korában nagyon súlyos agyvérzést kapott. Nem fogja túlélni a károsodásokat, a kutyája pedig nem mozdul mellőle.

Károsodott az idegrendszere és agyának mindkét oldala leállt, miután négy hónapos korában Nora agyvérzést kapott. A legjobb orvosi ellátások ellenére a kislány nem fogja túlélni, így szüleinek meg kellett hozniuk a legfájdalmasabb döntést a világon.

Forrás: Facebook/ Nora Hall, Miracle Baby

Norát már csak a gépek tartják életben, családja pedig úgy határozott, lekapcsoltatják. Minél tovább tartják mesterségesen életben, annál nagyobb a kockázata annak is, hogy végzetes szívrohamot kap a kislány. Ezekben a pusztítóan fájdalmas hetekben óriási támogatás nyújtott nekik a 8 éves kutyájuk, aki mindig ott volt a kislány mellett, és a család úgy döntött, akkor is bent marad a hűséges kutya, amikor végleg véget ér Nora élete - írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.