Anyjával ellentétben Bee Shaffert sosem érdekelte a divat, bár ugyanolyan pontos, szigorú és maximalista, ha a munkáról van szó. Anna Wintour lánya a Teen Vogue-nak adott videóinterjúban őszintén mesélt az édesanyjáról.

Az idén száz éves fennállását ünneplő Vogue születésnapja és anyák napja alkalmából Anna Wintour lánya, Bee Shaffer egy rendhagyó videóinterjúban árulta el, hogy pár dologban eléggé hasonlít az édesanyjára.

Saját elmondása szerint anyjához hasonlóan ő is túlságosan kritikus, soha nem késik, és képes akár egy óra alatt is bárhova odaérni. Ám sosem érdekelte a divatszakma, de azért mutatott pár képet, amin többek között

Dior és Nina Ricci ruhákban pózolt egy-egy gálán.

Forrás: AFP/Kena Betancur

A fiatal lány azt is elmesélte, hogy nemrég, egy televíziós munka miatt költözött New Yorkból Los Angelesbe, de nagyon nehezen szokta meg, hogy mindenki optimista, álladóan jógázik, sportol, és mindenféle spirituális tanban hisz.

A világ legsikeresebb asszonyai: Anna Wintour
Anna Wintour egy igazi jégkirálynő, akit munkatársai állítólag csak tűsarkas Sztálinnak neveznek. Legendás munkabírása és szigora néhány éve egy hollywoodi szuperprodukciót is megihletett, Az ördög Pradát visel című mozifilmben Meryl Streep zseniálisan alakítja a keményszívű és vaskalapos főszerkesztő asszonyt. Bár Wintour sohasem ismerte el, hogy ő lenne a filmben megformált karakter, az igazságot így is mindenki tudja. A teljes cikket itt elolvashatod!