Anna Wintour lánya őszintén mesélt az édesanyjáról

Forrás: AFP/Kena Betancur -
fashion week Vogue Anna Wintour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyjával ellentétben Bee Shaffert sosem érdekelte a divat, bár ugyanolyan pontos, szigorú és maximalista, ha a munkáról van szó. Anna Wintour lánya a Teen Vogue-nak adott videóinterjúban őszintén mesélt az édesanyjáról.

Az idén száz éves fennállását ünneplő Vogue születésnapja és anyák napja alkalmából Anna Wintour lánya, Bee Shaffer egy rendhagyó videóinterjúban árulta el, hogy pár dologban eléggé hasonlít az édesanyjára.

Saját elmondása szerint anyjához hasonlóan ő is túlságosan kritikus, soha nem késik, és képes akár egy óra alatt is bárhova odaérni. Ám sosem érdekelte a divatszakma, de azért mutatott pár képet, amin többek között

Dior és Nina Ricci ruhákban pózolt egy-egy gálán.

Forrás: AFP/Kena Betancur

A fiatal lány azt is elmesélte, hogy nemrég, egy televíziós munka miatt költözött New Yorkból Los Angelesbe, de nagyon nehezen szokta meg, hogy mindenki optimista, álladóan jógázik, sportol, és mindenféle spirituális tanban hisz.

A világ legsikeresebb asszonyai: Anna Wintour

Anna Wintour egy igazi jégkirálynő, akit munkatársai állítólag csak tűsarkas Sztálinnak neveznek. Legendás munkabírása és szigora néhány éve egy hollywoodi szuperprodukciót is megihletett, Az ördög Pradát visel című mozifilmben Meryl Streep zseniálisan alakítja a keményszívű és vaskalapos főszerkesztő asszonyt. Bár Wintour sohasem ismerte el, hogy ő lenne a filmben megformált karakter, az igazságot így is mindenki tudja. A teljes cikket itt elolvashatod!
Vízben szülte meg gyermekét, és ezt videóra is vette - Íme, a megható felvételhttp://www.life.hu/csalad/20160503-az-anya-vizben-szulte-meg-a-gyermeket-raadasul-fel-is-vettek-a-meghato-pillanatot.htmlEgy különleges kisfilmben örökítették meg a szülők második gyermekük, Cohen érkezését, ami azért is volt különleges, mert az édesanya vízben adott életet a kisfiának. CsaládThinkstockPrince családjának adományra van szükségehttp://www.life.hu/csalad/20160502-az-amerikai-komikus-george-lopez-penzzel-segiti-ki-prince-csaladjat.htmlPrince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait. Család--Ezen az esküvői táncon ámul most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160421-konnyekben-tort-ki-a-menyasszony-az-eskuvojen-amikor-ferje-eloadta-a-haka-tancot.htmlBár Jackson és Jennifer Tamaariki Auckland-ben házasodtak össze, mégis fontosnak tartották a hagyományok ápolását, ezért az esküvőjükön a vendégekkel együtt eljárták a tradicionális maori harci táncot, a hakát. CsaládOrigoJulia Robert és férje 14 év után válnak?http://www.life.hu/csalad/20160419-julia-robert-hazassaga-a-happy-end-helyett-valoperrel-vegzodik.htmlMint arról beszámoltunk, 14 év után válságba jutott Julia Roberts házassága, ám a legfrissebb hírek szerint olyannyira elmérgesedett a pár kapcsolata, hogy már szinte nem is beszélnek egymással… Család--Mikor és hogyan érdemes belevágni a babaprojektbe?http://www.life.hu/csalad/20160419-szakemberek-elmondtak-hogy-mikor-erdemes-gyereket-szulni.htmlAz utóbbi évtizedek nagy rohanása közben egyre inkább központi kérdéssé vált a nők számára, hogy mikor érkezik el az idő a gyermekáldásra. Ezt a kérdést boncolgatta Tidrenczel Zsolt, genetikus szakorvos is. Család--49 évesen szeretne gyereket Janet Jackson http://www.life.hu/csalad/20160419-janet-jackson-leghobb-vagya-hogy-anya-legyen.htmlVan egy rossz és két jó hírünk is az énekesnővel kapcsolatban: Janet Jacksont nemrég megműtötték a hangszálain talált tumor miatt, viszont úgy néz ki, hogy gyógyulófélben van, ráadásul egy ismerőse szerint, örökbefogad egy gyermeket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.