Állítják: plasztikáztatta a fenekét Beyoncé

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca -
plasztikai műtét implantátum popsi szépészeti beavatkozás Beyoncé fenék énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint az idomaira büszke énekesnő implantátumokat helyeztetett a popsijába.

Beyoncé is beállt a plasztikáztató sztárok sorába - legalábbis ezt állítja a MediaTakeOut.com nevű híroldal. A lap szerint az énekesnő, aki pályafutása során mindig büszkén vállalta teltebb idomait, legutóbbi turnéján teljesen másképp nézett ki a feneke, mint ahogyan azt a rajongók eddig megszokhatták - ám sem szakértői, sem más forrással nem erősítették meg állításukat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca

Beyoncé számára nem lenne idegen a plasztikai beavatkozás: az egygyerekes énekesnő korábban az orrát, a melleit és az ajkait is megcsináltatta, illetve zsírleszíváson is átesett.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. Kattints ide a Life.hu cikkéért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.