Harry herceg: "Szeretném, ha anya büszke lenne rám"

interjú család Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Diana hercegnő legkisebb fia a People magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy mennyire hiányzik neki az édesanyja. A walesi hercegné közel húsz éve nincs közöttünk.

A 31 éves herceg 12 éves volt, amikor elveszítette az édesanyját egy autóbalesetben. Diana hercegnéhez hasonlóan ő is számtalan jótékonysági eseményen vesz részt, mely igen fontos szerepet játszik az életében.

Diana és két gyermeke: Harry és Vilmos Forrás: AFP/Johnny Eggitt

"Szeretném, ha anya büszke lenne rám. Mindig is erre vágytam.

Hatalmas űrt hagyott maga után, nem csak nekem, de több ezer embernek is világszerte. Ha ebből egy kis részt be tudok tölteni, már boldog vagyok.

Életem hátralevő részében erre kell törekednem nekem, és a testvéremnek is. Tudom, hogy sok van bennem anyából" - nyilatkozta a herceg, aki kissé meg is hatódott az interjú alatt.

/1408/Diana2014831163310Megszületett Istenes Bence és Csobot Adél kisfia - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160504-istenes-bence-es-csobot-adel-elso-gyermek-vilagra-jott-natan-rettentoen-cuki.htmlA sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről. Család--Várandós feleségével együtt növeszti pocakját Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20160504-adam-levine-enekes-terhes-felesegevel-behati-prinsloo-modellel-egyutt-noveszti-pocakjat.htmlA Maroon 5 énekese osztozik felesége, Behati Prinsloo terhességén. Vicces szelfi. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Baby Gabi pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160504-baby-gabi-enekesno-terhespocakja-hatalmasat-not-es-mar-a-negyedik-honapban-jar-ikerbabaival.htmlAz énekesnő a 4. hónapban jár ikerbabáival, a közösségi oldalán megosztott fotón pedig jól látszik, milyen nagy már a pocakja. Család--Roberto konyhája - Füstölt sajtos csirkecomb parmezános bundábanhttp://www.life.hu/csalad/20160417-rostas-robert-a-life-hu-sefje-fustolt-sajtos-csirkecombot-keszit-parmezanos-bundaban.htmlCsodálatos napsütéssel köszöntött be a tavasz, és ilyenkor érdemes sokat programozni a szabadban. Sokan előveszik a piknikkosarat, és azon morfondíroznak, milyen finomságokkal tölthetik meg azt. Amit én ajánlok nektek, egy olyan finomság, amit bátran berakhattok a kosaratokba, mivel hidegen is varázslatos! Család--Így vetett véget fia csúfolásának Schobert Norbert http://www.life.hu/csalad/20160503-schobert-norbert-gyermeket-csufoltak-az-iskolaban-az-edesapa-oszinten-beszelt-errol.html Bár a fitneszguru nagyon élvezi a Nagy Duett próbáit, a családját több helyről is érte "támadás" az elmúlt hetek miatt. Az édesapa gyorsan megoldotta a problémát. Család--A család kutyája nem hajlandó elmozdulni a haldokló kislány mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20160503-a-csalad-kutyaja-8-eves-basset-hound-nem-mozdul-a-haldoklo-kislany-nora-mellol.htmlA kislányt már csak gépek tartják életben, miután négy hónapos korában nagyon súlyos agyvérzést kapott. Nem fogja túlélni a károsodásokat, a kutyája pedig nem mozdul mellőle. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.