Megszületett Istenes Bence és Csobot Adél kisfia - Fotó!

fotó Csobot Adél kisbaba Istenes Bence cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről. 

"Megszületett a mi drága kisfiunk, Natan! A baba és az édesanyja is jól van... ez valami csodás érzés" – írta a bejegyzés mellé Bence. Csobot Adél nagyon jól viselte a terhességet, és imádta minden percét.

Forrás: Facebook/Istenes Bence
Ínycsiklandó harcsafilé spenóttal megbolondítvahttp://www.life.hu/csalad/20160502-harcsafile-spenottal-recept.htmlTavasszal, a nyár közeledtével te is sokkal inkább kívánod a könnyű, egészséges ételeket? Ezt a receptet akkor imádni fogod! Nem terheli meg a szervezetedet, isteni finom és tápláló. Család--Furcsa nevet választott kilencedik gyerekének Eddie Murphyhttp://www.life.hu/csalad/20160504-eddie-murphy-szinesznek-megszuletett-a-kilencedik-gyereke-aki-furcsa-nevet-kapott.htmlKilencedszerre is apa lett a világhírű színész, akinek kislánya nagyon különleges nevet kapott szüleitől. Család--Szívszorító! Így reagált az anya a kritikára, amit azért kapott, mert hordozóban tartja gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160503-kelly-dirkes-anyat-kritizaltak-amiert-kezeben-hordja-gyermeket-szivszorito-posztban-reagalt-a.htmlEgy bevásárlóközpontban vásárolt az anya a kisgyermekével együtt, aki a hordozóban, a nőre csatolva pihent. Az egyik vásárló erősen bírálta őt azért, amiért így tartja gyermekét, és nem tanítja a kicsit önállóságra. Az anya Facebook-posztban válaszolt, amit már több ezren megosztottak. CsaládOrigoBar Refaeli reméli, hogy orvos lesz születendő gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160503-bar-refaeli-terhes-modell-remeli-hogy-orvos-lesz-szuletendo-gyermeke.htmlNem lehet elég korán kezdeni a gyermeknevelést. Bar Refaelinek még csak a pocakjában van kisbabája, ő azonban már most tudja, minek szánná gyermekét - és ezért mindent meg is tesz. Család--Elballagott Szíj Melinda lánya: Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-elballagott-szij-melinda-megasztaros-enekesno-lanya-is.htmlSzinetár Dóra 19 éves nagyfia is elballagott, és úgy tűnik, Szíj Melinda énekesnő lánya is. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.hu"Mi voltunk az 1 a 374-ből" - A magzati genetikai szűrővizsgálatok fontosságahttp://www.life.hu/csalad/20160429-babagenetika-sevcsik-m-anna-tortenete-a-magzatok-genetikai-vizsgalatarol.htmlMajd egy éve már, hogy Sevcsik M. Anna és férje meghozta élete legnehezebb döntését. Anna ötödik gyermekét várta, amikor megtudta, hogy a baba súlyos beteg, Edwards-szindrómában szenved. Pokoli napokat kellett átélniük, végül meghozták a döntést, és elengedték a magzatot. Anna az utóbbi egy évben azért küzdött, hogy felhívja az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, és hogy ezeket a vizsgálatokat a lehető leghamarabb ingyenessé tegyék mindenki számára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.