Ismét Cannes-ba készül Palvin Barbara

modell Palvin Barbara L'Oreal szépségnagykövet Palvin Barbi Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell immár ötödik alkalommal léphet a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére.

Rúzs, smink, kalap rendben - Palvin Barbi Instagram-oldalán jelentette be, hogy készen áll a 69. cannes-i filmfesztiválra.

Forrás: Instagram/Palvin Barbara

A magyar modell 2012-ban lépett először az egyik legjelentősebb európai filmfesztivál vörös szőnyegére, mint a L'Oréal szépségnagykövete, azóta pedig visszatérő vendégnek számít.

Tavaly szexi feketében bűvölte el Cannes-t, 2 évvel ezelőtt egy hófehér, sellőfazonú darabban vonult végig először a fotósok előtt, majd még ugyanebben az évben egy, az ideihez nagyon hasonló fekete estélyiben kápráztatta el a nagyérdeműt. Barbi 2013-ban maszkulin hatású szerelésben is bebizonyította, mennyire dögös tud lenni - a fotóért kattints ide!

Exkluzív interjú Palvin Barbival

Immár ötödik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel nemrég írt alá még egy 2 éves szerződést, miközben filmcsillagokkal bulizik és vonul végig a vörös szőnyegen. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. Kattints ide a cikkért!

Adele imádja Beyoncét: "Ő a leginspirálóbb személy"http://www.life.hu/sztarok/20160504-adele-szerint-beyonce-a-leginspiralobb-szemely.htmlTeljesen váratlanul rukkolt elő a popdíva legújabb albumával, amivel nemcsak a rajongóit, de a sztárvilágot is meglepte. Adele teljesen elalélt Beyoncé új számaitól, és magától az énekesnőtől. TV + SztárokOrigoNézz be Marsi Anikó és Gönczi Gábor „közös otthonába"http://www.life.hu/sztarok/20160504-marsi-aniko-es-gonczi-gabor-a-tv2-tenyek-musorvezetoi-hiradosok-megmutattak-kozos-irodajukat.htmlA Tények két új műsorvezetője, bepillantást engedett féltve őrzött intim közegébe. TV + Sztárok--Adele imádja Beyoncét: "Ő a leginspirálóbb személy"http://www.life.hu/sztarok/20160504-adele-szerint-beyonce-a-leginspiralobb-szemely.htmlTeljesen váratlanul rukkolt elő a popdíva legújabb albumával, amivel nemcsak a rajongóit, de a sztárvilágot is meglepte. Adele teljesen elalélt Beyoncé új számaitól, és magától az énekesnőtől. TV + SztárokOrigo"Az motivált, hogy meztelen lányokat lássak" - A pucér társkereső szereplőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskereso-szereplovel-beszelgettunk-petraval-josieval-es.htmlA meztelen társkereső show szereplőit faggattuk, és kiderült, volt, aki kalandvágyból, volt, aki azért jelentkezett, hogy végre láthasson ruha nélkül flangáló szexi fiatal lányokat. TV + Sztárok--A 46 éves Catherine Zeta-Jones elfelejtett megöregedni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160504-catherine-zeta-jones-az-evekkel-parhuzamban-csak-fiatalodik.htmlKicsit irigykedve nézegettük Catherine Zeta-Jones Instagram-oldalát, aki gyakran örvendezteti meg rajongóit egy-egy régi fotóval. Most sem volt ez másképp, ugyanis előrukkolt egy olyan képpel, ami alapján úgy tűnik, hogy a színésznő nem öregszik. TV + Sztárok--Tündöklően szép menyasszony Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20160503-tundokloen-szep-menyasszony-zimany-linda.htmlAz egykori modell talán már az esküvői ruháját próbálgatja? Annyi biztos, hogy az Esküvő Classic magazin címlapján pózoló Zimány Linda remekül néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.