Nem lehet ráismerni! Sosem volt még ilyen lepukkant Sarah Jessica Parker

Forrás: Northfoto -
színésznő öltözék Sarah Jessica Parker Szex és New York Carrie Bradshaw sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divat koronázatlan királynője ezúttal nem volt a trendhelyzet magaslatán: a Szex és New York sztárját slamposan kapták lencsevégre New York utcáin.

A héten egyszer már sikerült csalódnunk Sarah Jessica Parkerben, amikor egy meglehetősen furcsa és nagyon előnytelen szerelésben vette be a MET gála vörös szőnyegét.

Forrás: Northfoto

A jelek szerint még mindig nem talált vissza önmagához a páratlan stílusérzékéről híres színésznő: a napokban New York utcáin kapták lencsevégre, és alig lehetett ráismerni napszemüveggel takargatott smink nélküli arcára, nem is beszélve a furcsán összeválogatott ruhadarabjairól. Vajon mi történt vele?

/1503/Sarah2015325111730A szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!http://www.life.hu/trend/20160503-a-farmer-nyarra-is-tokeletes-valasztas.htmlA farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, shortról, rövidnadrágról, vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon. Trend--Harmonikus megoldások és sminkkatasztrófák a Met-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160504-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-met-galarol.htmlIdén a technológia és a divat találkozása köré épült a Met-gála tematikája. Nagyon hálás és kreatív feladat, ami rendesen meg is mozgatta a tervezők fantáziáját, így volt látnivaló bőven. Akár egy sci-fi-film jelmezei elevenedtek meg a vörös szőnyegen a sztárok ruhái: volt futurisztikus, fémes csillogás, robotvámpírok, punk dívák, ketrecharcosra emlékeztető szerkók és eltévedt tündérek. TrendAFPEgy 100 éves modell a divatvilág új sztárja - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160503-100-eves-modell-bo-gilbert-imadja-a-divatot-a-harvey-nichols-luxusaruhaz-arca-lett.htmlA Vogue magazin brit kiadása júniusban lesz 100 éves. Egy divatcég egy különleges reklámkampányt készített, mely azonnal elnyerte a rajongók tetszését, méghozzá a modellválasztás miatt. TrendOrigoDobó Kata smink nélkül is tündöklően széphttp://www.life.hu/trend/20160504-dobo-kata-szineszno-smink-nelkul-szelfizett-a-medence-partjan.htmlA gyönyörű színésznő kék szemei sugárzóan szépek, így neki semmiféle vakolatra nincs szüksége ahhoz, hogy tökéletes nő legyen. Trend--Micsoda nő! Cindy Crawford 50 évesen tündöklőbb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20160503-cindy-crawford-egyszeruen-gyonyoru-50-evesen-is-csodasan-fest-a-szupermodell.htmlA gyönyörű szupermodell éppen Rómában forgat egy reklámfilmet, melyről igazán szexi felvételek kerültek napvilágra. Trend--Ezek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20160502-valogass-a-legdogosebb-furdoruhak-kozott.htmlSzínes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.