Sokak szerint Katalin hercegné kifogásként használja a gyermekeit

Forrás: NORTHFOTO/Michael Dunlea / Barcroft Media/Michael Dunlea / Barcroft Media -
anyaság Vogue gyerekek Katalin hercegné kifogás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg emberben maradt tüske amiatt, hogy Katalin hercegné nem tesz eleget minden kötelességének, és nem vesz részt minden eseményen, ahová a hagyományok szerint el kellene mennie. A közvélemény szerint csak kifogás, hogy a gyermekivel kell foglalkoznia.

Néhány hónappal ezelőtt Katalin hercegné kiverte a biztosítékot, amiért nem vett részt a Szent Patrik-napi ünnepségen. Ezzel egy 115 éves hagyományt rúgott fel, ami a királyi családban, és az emberek körében is felháborodást keltett.

Forrás: NORTHFOTO/Michael Dunlea / Barcroft Media/Michael Dunlea / Barcroft Media

A közvélemény nem felejt, és amikor kiderült, hogy Katalin a Vouge címlapján szerepel, újra előkerültek a régi sérelmek. Az emberek szerint nem lehet igaz, hogy egy fotózásra van ideje, de arra nem, hogy a hagyományok szerint átadjon pár lóherét. A Daily Mail cikke alatt fakadtak ki a kommentelők. “Tisztázzuk, Katalinnak van ideje, hogy Vogue fotózásra menjen, de arra nem, hogy átadjon pár lóherét a katonáknak, akik értünk harcoltak. Van ideje edzőterembe menni, bevásárolni, de a tényleges feladataira nincs. Sajnálom, de szerintem ez undorító.

Ő csak azt teszi meg, amihez kedve van, máskor pedig elfoglalt a gyerekei miatt”

- írta az egyik hozzászóló. Véleménye több ezer kedvelést kapott, és rengetegen értettek egyet azzal, hogy nem a feladataira koncentrál, sőt, rossz anyának is titulálták a hercegnét.

Ötvenedik életévében várja első gyermekét Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20160505-janet-jackson-hamarosan-otven-eves-es-most-varja-elso-gyermeket.htmlMegtörtént az, amire már senki nem számított. Az énekesnő úgy döntött, családot alapít, és ötvenévesen néz anyai örömök elé. Család--Gyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20160504-gyerekuk-neve-miatt-tamadjak-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával. CsaládOrigoHarry herceg: "Szeretném, ha anya büszke lenne rám" http://www.life.hu/csalad/20160504-harry-herceg-meghatoan-nyilatkozott-az-edesanyjarol-interjut-adott.htmlA Diana hercegnő legkisebb fia a People magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy mennyire hiányzik neki az édesanyja. A walesi hercegné közel húsz éve nincs közöttünk. Család--Megszületett Istenes Bence és Csobot Adél kisfia - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160504-istenes-bence-es-csobot-adel-elso-gyermek-vilagra-jott-natan-rettentoen-cuki.htmlA sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről. Család--Hatalmasat nőtt Baby Gabi pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160504-baby-gabi-enekesno-terhespocakja-hatalmasat-not-es-mar-a-negyedik-honapban-jar-ikerbabaival.htmlAz énekesnő a 4. hónapban jár ikerbabáival, a közösségi oldalán megosztott fotón pedig jól látszik, milyen nagy már a pocakja. Család--Ínycsiklandó harcsafilé spenóttal megbolondítvahttp://www.life.hu/csalad/20160502-harcsafile-spenottal-recept.htmlTavasszal, a nyár közeledtével te is sokkal inkább kívánod a könnyű, egészséges ételeket? Ezt a receptet akkor imádni fogod! Nem terheli meg a szervezetedet, isteni finom és tápláló. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.