Madonna nem fél kikövezni az utat a többi nőnek

MET gála ruha Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kiverte a biztosítékot azzal a ruhával, amiben a Met-gálán megjelent. Mindenki bírálta hiszen feneke, és melle is bőven kilátszott a darabból. Madonna visszavágott a kritizálóknak.

Madonna fekete csipke ruhája alig takart valamit az énekesnő testéből. Nyilván az volt a célja, hogy felhívja magára a figyelmet, ami sikerült is, hiszen öltözékétől volt hangos az internet másnap. Madonna azonban kitart választása mellett, sőt, meg is indokolta azt.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

“Harcoltunk és továbbra is küzdünk a polgári jogokért és a melegek jogaiért szerte a világon. A nők jogai pedig még mindig olyanok, mint a sötét középkorban. A Met-gálán viselt ruhám egy politikai nyilatkozat” - írta ki az énekesnő. Szerinte még mindig egy szexista társadalomban élünk, és addig nem tudunk változtatni, amíg nem vállalunk kockázatot. Hozzátette, ő nem fél előkészíteni a terepet a többi nőnek.

Madonna a Met-gálán Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca

Futurizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke – Sztárok a Met-gálán!

Minden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.