Hidrogénszőke sörénnyel pózol Szecsődi Kari - Hatalmas változáson ment át az énekes

csók Szecsődi Kari transzneműek hidrogénszőke szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transznemű énekes hosszú szőke hajjal és csókos szájjal pózolt közösségi oldalán. Felidéztük, miként nézett ki az előadó, amikor még fiúként ismerhettük meg a Megasztárban. Kijelenthetjük: nincs olyan magyar celeb, aki ilyen sokat változott volna az évek alatt, mint ő. 

Valószínűleg Kari egy parókát kapott magára, mert furcsa lenne, ha hirtelen ilyen hosszú loknijai nőttek volna. A csücsörítés pedig már csak hab a tortán, hiszen ez is hozzátartozik ahhoz, hogy igazi csajos szelfi szülessen. Íme:

Forrás: Facebook/Szecsődi Kari
5 kérdés a szépségről: Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/trend/20160504-5-kerdes-a-szepsegrol-som-balogh-edina.htmlA Life.hu szépségszakértője, a mindig bájos Som-Balogh Edina, ezúttal szépségápolási rituáléiba avatott be minket, és azt is elárulta, mi az a sminktermék, ami mindig ott lapul a táskájában. Trend--Madonna nem fél kikövezni az utat a többi nőnekhttp://www.life.hu/trend/20160505-madonna-met-galan-viselt-ruhaja-kiverte-a-biztositekot-visszavagott-a-kritizaloknak.htmlAz énekesnő kiverte a biztosítékot azzal a ruhával, amiben a Met-gálán megjelent. Mindenki bírálta hiszen feneke, és melle is bőven kilátszott a darabból. Madonna visszavágott a kritizálóknak. Trend--Ismét Cannes-ba készül Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20160504-palvin-barbara-modell-ismet-keszult-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA magyar modell immár ötödik alkalommal léphet a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére. TrendOrigoFuturizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke – Sztárok a Met-gála vörös szőnyegén!http://www.life.hu/trend/20160503-stilusmutra-a-met-galarol.htmlMinden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat!TrendAFPNem fog az idő az olasz szívtiprón, Eros Ramazottinhttp://www.life.hu/trend/20160504-eros-ramazotti-olasz-enekesen-nem-fog-az-ido.htmlHihetetlen! Az 52 éves olasz énekes nem öregszik: Eros Ramazotti még mindig olyan sármos, mint karrierje kezdetén. Friss fotó! Trend--Harmonikus megoldások és sminkkatasztrófák a Met-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160504-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-met-galarol.htmlIdén a technológia és a divat találkozása köré épült a Met-gála tematikája. Nagyon hálás és kreatív feladat, ami rendesen meg is mozgatta a tervezők fantáziáját, így volt látnivaló bőven. Akár egy sci-fi-film jelmezei elevenedtek meg a vörös szőnyegen a sztárok ruhái: volt futurisztikus, fémes csillogás, robotvámpírok, punk dívák, ketrecharcosra emlékeztető szerkók és eltévedt tündérek. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.