Luxusnyaraló helyett magánsziget - Spórolásra felkészülni!

luxus nyaraló magánsziget nyaralás sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár közeledtével a legtöbben már a vakációjukat tervezgetik, korábbi cikkeinkben mutattunk is már néhány olyan nem mindennapi otthont, amelyekbe néhány napra bárki beköltözhet. Most ennél is tovább megyünk, és olyan lélegzetelállító magánszigeteket mutatunk, amelyek tökéletes helyszínül szolgálhatnak egy álomvakációnak – már ha van pénzed kibérelni valamelyiket.

Motu Teta – 1 millió forint éjszkánként

Motu Teta Forrás: yourdreamisland.com

A Tahitihez tartozó Motu Teta privát szigeten végtelen számú szórakozási lehetőség vár a nyaralókra: a kajakozás, szörfölés, wakeboardozás csak a kezdet! A szigeten található rezidencia igazi klasszikus tahiti stílusban épült, és csodálatos kilátást kínál a Csendes-óceán végeláthatatlan hullámaira.

Forrás: yourdreamisland.com
Forrás: yourdreamisland.com

Brother Island – 130 ezer forint éjszakánként

Brother Island Forrás: airbnb.hu/Brother Island/El Nido

A Fülöp-szigetek Palawan nevezetű szigetének északi részén található a Brother Island nevű privát partszakasz, amely maximum 10 vendég fogadására képes. Fehér homokos strand és különleges, ritka madarak otthonául szolgáló esőerdő várja a kikapcsolódásra vágyókat. Megéri az árát, nem?

Forrás: airbnb.hu/Brother Island/El Nido
Forrás: airbnb.hu/Brother Island/El Nido

Pumpkin Island – 500 ezer forint éjszakánként

Pumpkin Island Forrás: pumkinisland.com

Ausztrália partjainál, egészen pontosan a Nagy-korallzátonynál található a Pumpkin Island, magyarul a Tök-sziget. A mókás nevű kis sziget akár 34 vendég befogadására is alkalmas. A nyaralókat környezetbarát technikákkal építették, energiaellátásukat nap- és szélenergiából nyerik. Ha a turistáknak szerencséjük van, néhány bálnát, delfint és teknőst is megcsodálhatnak vakációjuk alatt.

Forrás: pumkinisland.com
Forrás: pumkinisland.com

Wadigi Island – 730 ezer forint éjszakánként

Wadigi Forrás: wadigi.com

Egy stranddal már nem elégszel meg? Ha megfizeted az árát, a Fidzsi-szigetekhez tartozó Wadigi Islanden rögtön két partszakaszt is kapsz, csónakkal és kapitánnyal, akivel akár a környékbeli szigetekre is elhajókázhatsz.

Forrás: wadigi.com
Forrás: wadigi.com

Isleta El Espino – 380 ezer forint éjszakánként

Isleta El Espino Forrás: isletaelespino.com

Az Isleta El Espino nevezetű aprócska sziget a Nicaragua-tóban található. Amellett, hogy az ideérkezőket káprázatos környezet fogadja, tökéletes kilátás nyílik a Mombacho-vulkánra is, nem mellesleg pedig a hely mindenféle luxuskiegészítővel fel van szerelve, mint például jakuzzi, medence, jógaszoba.

Forrás: isletaelespino.com
Forrás: laurenakeeler.blogspot.hu
Forrás: isletaelespino.com

Álomotthonok - Kávékülönlegességek egy különleges kávéházbanhttp://www.life.hu/otthon/20160504-alomotthonok-igy-keszul-egy-budapesti-kavehaz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlÁlomotthonok sorozatunk következő részében kilépünk az egyedi módon felújított családi házak és luxusvillák tengelyéből, és az üzleti élet felé vesszük az irányt: egy újonnan nyíló, dizájnos budapesti kávézó belső kialakításának rejtelmeibe engedünk betekintést. Otthon--Így múlik el Detroit dicsőségehttp://www.life.hu/otthon/20160503-az-amerikai-detroit-varos-elneptelenedese-pusztulasa.htmlAz Egyesült Államok valamikori negyedik legnépesebb városának az 50-es években 1,8 millió fő volt a lakossága. Mára ez a szám megfeleződött, 700 ezer főre esett vissza. A takaros detroiti kertvárosi otthonok helyét elhagyatott, kiégett épületek vették át. Otthon--Nem is gondolnád: egy kavicsból is készíthetsz szívmelengető ajándékothttp://www.life.hu/otthon/20160502-molnar-gina-a-ginappi-muhely-szerkesztoje-szivmelengeto-kavicsot-keszit.htmlKavicsból ajándék? Bizony! Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként varázsolhatsz szinte a semmiből egy szívhez szóló, személyre szabott meglepetést! Otthon--A hónap színe: az üde mentazöldhttp://www.life.hu/otthon/20160427-majus-honap-szine-a-lakberendezesben-a-menta-zold.htmlA mentazöld egy igazi tavaszi szín: üdeséget és frissességet sugároz, és egy cseppnyi bájjal tölti meg otthonod falait. Otthon--Egyedülálló ingatlanok - aprócska hibávalhttp://www.life.hu/otthon/20160428-luxusotthonok-aprocska-hatulotovel.htmlIngatlanvásárláson, esetleg bérlésen töröd a fejed? Valami különlegességre vágysz, és van mit a tejbe aprítanod? Akkor mutatunk három olyan nem mindennapi álomotthont, amelybe beköltözve az élet császárának érezhetnéd magad – már ha eltekintesz néhány aprócska problémától. Otthon--Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/otthon/20160422-az-ot-legmeglepobb-szallodai-luxus-szolgaltatas.htmlA luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.