Hosszú Katinka brutális izmokat villantott

úszónő riói olimpia Iron Lady Hosszú Katinka izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónőt edzés közben kapták lencsevégre, és megdöbbentő, hogy milyen tökéletes izomzattal rendelkezik.

Hosszú Katinka teljes erőbedobással készül a riói olimpiára és sokszor megmutatja, milyen kemény erőpróbákkal telnek a napjai. Az Iron Lady szinte sosem pihen, és van, hogy az edzőteremben, van, hogy medencében dolgozik azért, hogy jobbnál jobb eredményeket érjen el.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Péter Srámek nem csak a tehetségkutatóban, de a jégen is helyt áll! Nem számít, hogy 10 éve nem volt korcsolya a lábán, ő biztosan siklik a pályán. Igaz, megkönnyítettük a dolgát. A hangszórókból jobbnál jobb slágerek szóltak, Srámek feldolgozásban.
Vajna Timi: "Kislány koromban elöl deszka, hátul lécnek csúfoltak”http://www.life.hu/ez-zsir/20160509-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-jogaorara-vittuk-es-megtudtuk-kislanykoraban-elol-deszka-hatul.htmlAndy Vajna gyönyörű feleségével egy hangulatos jógaórán nyújtottunk, lazítottunk, és beszélgettünk arról is, hogyan kezeli a negatív megnyilvánulásokat. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoPumped Gabo brutális kockahasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-pumped-gabo-a-balaton-sound-tavalyi-sztarja-brutal-kockahasat-villantott.htmlÚgy tűnik, a Balaton Sound tavalyi császára nem hagyta abba a pumpálást.Ez Zsír!--Voksán Virág elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-voksan-virag-playmate-elarulta-tokeletes-alakjanak-titkat.htmlA playmate igyekszik odafigyelni arra, hogy mit eszik, és bár sokszor éjszakáznia kell, arra ügyel, hogy este már ne csapjon nagy lakomákat. Ez Zsír!OrigoGáspár Győző első helyen végzett egy fitnesz versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160502-gaspar-gyozo-enekes-showman-elso-helyen-vegzett-egy-fitnesz-versenyen.htmlHatalmas bravúr! Mínusz 40 kiló, és sok-sok nélkülözés, de a showman szerint megérte az áldozat, mert élete legjobb élménye volt, izmait fitoktatva a színpadon állnia. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoTóth Andi bomba alakra gyúrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160420-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-sztarja-szupertestre-gyur.htmlAz X-Faktor győztes énekesnője elhatározta: nyárra bombanővé varázsolja magát. Ez Zsír!OrigoVicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.