Csoda! 72 évesen született meg első gyermeke a nőnek

Forrás: Thinkstock -
Születés család gyermek nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült szülők pontosan 47 évet vártak arra, hogy saját gyermekük lehessen. A termékenységi kezeléseknek hála hetven év fölött étkezett meg életükbe a csoda.

Az indiai nyugdíjasok első gyermekük érkezését ünneplik, bár már mindketten túl vannak a hetvenedik életévükön. A 72 éves Daljinder Kau, és férje, a 79 éves Mohinder Singh Gill érthető módon rendkívül boldog.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az anya április 19-én adott életet egy egészséges kisfiúnak.

Ez mindig is nagyon fontos volt számunkra. Most már boldog lehetek, teljes az életem”

- mondta Daljinder Kau, a férje pedig hozzátette, hogy ő mindig nagyon szomorúnak érezte magát, amiért nem tudott gyermeket nemzeni, de ennek végre vége. Íme, a boldog család.

Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Vasárnapi rántott husi újratöltve - Kápráztasd el a családot!http://www.life.hu/csalad/20160509-rantott-hus-sokmagvas-bundaban-recept.htmlUnod már a nagymama hagyományos vasárnapi rántott husiját? Bolondítsd meg a panírt különféle egészséges magvakkal, és meglátod, az egész családot leveszed vele a lábáról. Család--Újra iszik, nyugtatózik! Nem kíváncsi kislányára, Damu Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160511-nem-kivancsi-kislanyara-damu-edina.html Amióta kikerült a kórházból nem kíváncsi a kislányára, Majára, ráadásul újra iszik Damu Edina. A babára most a testvére vigyáz, a színész Damu Roland pedig naponta látogatja. Család--Azt beszélik: Péter Szabó Szilvi babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160511-azt-beszelik-peter-szabo-szilvi-babat-var.htmlLapinformációk szerint gyereket vár a harminchárom éves Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő nem erősítette meg a hírt. A jól értesültek szerint azért, mert még várandóssága első időszakában jár. Család--Bizarr válások, pórul járt exekhttp://www.life.hu/csalad/20160509-furcsa-bizarr-valasok-a-nagyvilagban.htmlVannak botrányos válások, vannak évekig elhúzódó pereskedések, és vannak furcsa, egyenesen bizarr helyzetek: egy válás sosem túl szívmelengető procedúra, ám az alábbi esetekben a feleknek igazán abszurd szituációkat kellett megélniük. Család--Babát vár Nóci - Már a hetedik hónapban van az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20160510-babat-var-noci-czifra-noemi.htmlAhogy már megírtuk, a bíróság elítélte Nócit, ám enyhébb büntetést kapott. A szándékosságot gondatlanságra változtatták, és 1 év 6 hónapnyi próbára bocsátották. Az egykori tévés élete azonban boldog fordulatot vett: kisbabát vár. CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.