Tündéri! Ördög Nórit hercegnőnek látta kislánya

Kismenők TV2 Mici hercegnő kislány Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nagyon büszke volt, hogy a Kismenők adása alatt a közönség soraiban ülő kislánya igazi hercegnőnek látta anyukáját.

Ördög Nóra tündöklően szép volt szombat este, és ezt a karjaiban cukin gügyögő Mici is megerősítette.„Büszke voltam arra, hogy a kislányom színpadon lát, és azt mondta, olyan vagyok, mint egy hercegnő, mert éppen a barbizós hercegnős korszakot éljük" – mesélte Nóra.

Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Vasárnapi rántott husi újratöltve - Kápráztasd el a családot!http://www.life.hu/csalad/20160509-rantott-hus-sokmagvas-bundaban-recept.htmlUnod már a nagymama hagyományos vasárnapi rántott husiját? Bolondítsd meg a panírt különféle egészséges magvakkal, és meglátod, az egész családot leveszed vele a lábáról. Család--Újra iszik, nyugtatózik! Nem kíváncsi kislányára, Damu Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160511-nem-kivancsi-kislanyara-damu-edina.html Amióta kikerült a kórházból nem kíváncsi a kislányára, Majára, ráadásul újra iszik Damu Edina. A babára most a testvére vigyáz, a színész Damu Roland pedig naponta látogatja. Család--Modellmamák élete: Chrissy Teigen a fotózás szünetében szoptathttp://www.life.hu/csalad/20160510-chrissy-teigen-a-fotozas-szuneteben-szoptatja-kislanyat.htmlNéhány hete született meg Chrissy Teigen és John Legend kislánya, a modell máris egyensúlyoz az anyaság és a karrierje között. CsaládOrigoRoberto konyhája: Vega arancinihttp://www.life.hu/csalad/20160509-rostas-robert-a-life-hu-sefje-vega-arancinit-keszit.htmlKi mondta, hogy hús nélkül nem lehet isteni finomságokat készíteni? Rostás Róbert, a Life.hu séfje most egy vega ínyencséget hozott el nektek, próbáljátok ki ti is! Család--Vége! Zsidró Tamás és gyönyörű felesége válnakhttp://www.life.hu/csalad/20160510-zsidro-tamas-sztarfodrasz-es-felesege-agnes-valnak.html Úgy tudni, tányércsapkodás nélkül, szeretetben vett búcsút egymástól Zsidró Tamás és felesége. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.