Saját fogyókúrájától fogyott le és gazdagodott meg a nő

Forrás: Facebook/Terri Ann Nunns -
diéta étrend fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terri Ann Nunns hónapokig kísérletezett a különböző diétás étrendekkel, mire összeállította a saját, egyedi programját. Csak úgy olvadtak le róla a kilók, a bankszámlája pedig elkezdett duzzadni.

Az evésbe menekült Terri Ann egy szörnyű tragédia után. 2005.ben születtek meg az ikrei, de sajnos az egyikük meghalt nem sokkal a világra jövetele után. A házassága is ráment erre a tragédiára, és az ételekben talált vigaszt.

Forrás: terriann123dietplan.co.uk
Forrás: Facebook/Terri Ann Nunns

Elindított egy weboldalt, aminek mára már rengeteg felhasználója lett, így évente több 100 millió forintnak megfelelő összeget zsebel be az ötletével. Az élete pedig teljesen megváltozott. Újraházasodott, és beköltözött álmai luxusotthonába. A fogyókúrájának lényege, hogy az első 10 napban csak alacsony szénhidráttartalmú ételeket lehet fogyasztani, feldolgozatlan húsokkal és salátával. Ezalatt elvileg akár 5 kiló leadására is képes az illető. Később már zsírosabb húsokat is lehet enni, teljes kiőrlésű kenyérrel és zöldségekkel. A harmadik részben pedig hetente kell cserélgetni a kétfajta étrendet, a kívánt súly eléréséig - írja a Daily Mail.

A kiegyensúlyozott táplálkozás 7 szabályahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-a-kiegyensulyozott-taplalkozas-7-szabalya.htmlKi ne szeretne karcsúbb, egészségesebb és nagyobb önbizalommal megáldott lenni, különösen ilyenkor, amikor közeledik a nyár? A sikerhez vezető út első lépése az elhatározás, amit aztán a helyesen kivitelezett megvalósításnak kell követnie. Már-már köztudott, hogy az egészséges életmódot 70%-ban az étkezés, 30%-ban a sport határozza meg. Ezért most a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz adunk tippeket! Ez Zsír!--Miért fontos az aerobik? Katus Attila órájáról jelentkezünk!http://www.life.hu/ez-zsir/20160511-katus-attila-aerobik-orajarol-jelentkezunk-a-bikinibody-nyertesevel-teodoraval.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal egy aerobic órán lepte meg Katus Attilát és a BikiniBody győztesét, Teodórát. Ez Zsír!--Büszkén mutogatja bájait a plus size balerinahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160511-buszken-mutogatja-bajait-a-plus-size-balerina-iliana-vera.htmlHatévesen kezdett táncolni Iliana Vera, de 17 évesen kénytelen volt abbahagyni, ugyanis testalkata nem felet meg az előírásoknak. Ő azonban nem adta fel a szenvedélyét. Ez Zsír!Origo3 mozgásforma a nőies alakérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160510-3-mozgasforma-a-noies-alakert.htmlNőies izmokat és szép domborulatokat szeretnél? Minden egyes testrészedet szeretnéd átmozgatni az edzések során? Próbáld ki a kedvenc mozgásformáinkat, amelyekkel szuper nőies alakra tehetsz szert. Ez Zsír!--Iszak Eszter elképesztően vékony - Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160510-iszak-eszter-sokat-edz-mostanaban-iszonyuan-vekony-a-musorvezeto-foto.htmlA gyönyörű műsorvezető az utóbbi hónapokban elég sokat járt az edzőterembe, melynek meg is lett a hatása. Eszti készen áll a bikiniszezonra! Ez Zsír!OrigoAputestből kockahas: 8 hét alatt pattintotta ki magát a 43 éves Darren Kennyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160510-darren-kenny-8-het-alatt-heti-harom-edzessel-gyurta-magat-izmosra.htmlA szigorú diétának és a kemény edzéseknek hála testzsírszázalékát a felére csökkentette a brit férfi. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.