Istenes Bence: "Látni, hogy az imádott nő szenved és nem tudsz segíteni"

Születés Csobot Adél Istenes Bence vajúdás gyermek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boldog kispapa és párja Csobot Adél, gyermekük születéséről és a vajúdásról meséltek.

Május 4-én született meg Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, Natan. A boldog pár a kórházba még énekelve ment, ám a vajúdás órái már nem teltek ennyire derűsen – írja a Story.

Forrás: Facebook/istenesbence

„Végig Adél mellett voltam, bátorítottam, fogtam a kezét. Bár nyílván más hallani és más átélni a vajúdás óráit, látni, hogy az imádott nő szenved, és valójában nem tudsz neki segíteni igazán. Csak ott toporogsz, küzdesz a tehetetlenség érzésével....Hát többször könnyeztem én is" – vallotta be Bence.

„Hogy milyen hangon és mikor sírt fel, pontosan nem is tudom, olyan euforikus állapotban voltunk Bencével mindketten" - mesélte Adél.

Tündéri! Ördög Nórit hercegnőnek látta kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160511-ordog-norit-a-tv2-kismenok-musorvezetojet-hercegnonek-latta-kislanya.htmlA műsorvezető nagyon büszke volt, hogy a Kismenők adása alatt a közönség soraiban ülő kislánya igazi hercegnőnek látta anyukáját. Család--Így szeretné világra hozni ikreit Baby Gabihttp://www.life.hu/csalad/20160510-baby-gabi-enekesno-kismama-termeszetes-uton-szeretne-megszulni-ikreit.htmlAz orvosok általában a császármetszést javasolják ikerterhesség esetén, ám az énekesnő nagyon szeretné megtapasztalni a természetes szülést. Család--Véget ért a Czeizel-örökösödési háborúhttp://www.life.hu/csalad/20160505-czeizel-endre-orvosprovesszor-hagyateka-korul-megallapodott-az-ozvegy-es-a-szereto.htmlA világhírű genetikus özvegye és szeretője között szóban már megszületett a megállapodás a hagyatékról. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÖt kőgazdag kölyök, akiknek életét te is megirigyeledhttp://www.life.hu/csalad/20160511-bicskanyitogato-burzsuj-eletet-elnek-instagramon-a-milliomos-csemetek.htmlEgzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk, ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt. Család--Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--David Beckham a gyerekeit sem hagyja nyernihttp://www.life.hu/csalad/20160511-david-beckham-exfutballsztar-es-modell-nem-hagyja-nyerni-a-gyerekeit.htmlAz exfutballsztár otthon is győzedelmeskedni akar, és folyamatosan azért küzd, hogy a legjobb legyen. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.