Elképesztő! Ennyit gyereket szült a a világ legtermékenyebb nője

Forrás: Dreamstime -
Oroszország kisbaba szülés termékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
69 - ennyi babát szült a világ legtermékenyebb asszonya, mégsem maradt fenn a neve, csupán a férjéé, mint a világ egyik legtermékenyebb férfijáé. 

Nagyjából harminc éve volt Fjodor Vasziljev földműves első feleségének arra, hogy összesen 69 babát kipotyogtasson magából. A hölgy, akinek a neve nem maradt fenn, 1707 és 1782 között élt - írja az Origo.

Forrás: Dreamstime

Vasziljevné világra hozott 16 ikerpárt, valamint 7-szer szült hármas ikreket és 4-szer négyes ikreket - tehát gyakorlatilag nagyobb adagokban végezte a munka oroszlánrészét.

Csodaszámba megy egyébként, hogy a 69 gyerekből 67 túlélte az első néhány kritikus évet, ami még kevesebb gyermekáldással is ritkaság volt a 18. századi körülmények között.

Gwen Stefani a jelek szerint gyermeket vár http://www.life.hu/csalad/20160513-gwen-stefani-a-hirek-szerint-gyereket-var-uj-parjatol-blake-sheltontol.htmlAz énekesnő és újdonsült párja a hírek szerint első közös kisbabájukat várják - nyilatkozta egy amerikai magazinnak Stefani és Shelton egyik közös barátja. Család--Gregor Bernadett férje: “Nekünk is vannak sárga csekkjeink”http://www.life.hu/csalad/20160512-gregor-bernadett-ferje-szarvas-attila-elmondta-nekik-is-vannak-sarga-csekkjeik.htmlA színésznő és férje, hiába dolgoznak sokat, ma már a színészi hivatásból nagyon nehezen lehet megélni. Ezért igyekezniük kell minden lehetőséget kihasználni. Család--Így cukiskodik családjával Chris Hemsworth - Ennivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20160512-chris-hemsworth-szuletesnapi-tortat-sut-a-kislanyanak-edes-foto.htmlElsa Patakyt gyakran irigyeljük, hiszen a világ egyik ledögesebb pasija mellett ébredhet minden reggel. A színész nemcsak szívdöglesztő pasi, hanem nagyszerű apuka is. Család--Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Vízben adott életet gyermekének: milliók nézik meg az anya szülős videójáthttp://www.life.hu/csalad/20160510-elle-lindquist-vizben-adott-eletet-gyermekenek-megorokitettek-es-kozze-is-tettek-a-felvetelt.htmlElle Lindquist régóta foglalkozik azzal, hogy családi videóikat feltölti az internetre, de ekkora sikert még egyik felvételével sem ért el. Megörökítette, és megosztotta az egész világgal természetes szülését az anya. Család--Király Linda tiszta édesanyja - Megdöbbentő hasonlóság!http://www.life.hu/csalad/20160510-o-kiraly-linda-edesanyja-a-kiraly-testverek-buszkek-gyonyoru-anyukajukra-foto.htmlA Király testvérek rettentően büszkék az édesanyjukra. Gabriella egykor szintén énekesnő volt, jelenleg stylistként dolgozik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.