Győrfi Pál: “Eredetileg agglegényéletre rendezkedtem be”

Forrás:RENU 28 -
agglegény Győrfi Pál házasság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem gondolta első házassága után, hogy egyszer sok gyerek fogja őt körülvenni. Eredetileg agglegényéletre rendezkedett be, de megérkezett Adrienn az életébe, aki mindent megváltoztatott.

Ma már el sem tudná képzelni az életét a gyerekek nélkül, de első házassága után bizony nem számított arra, hogy ennyi lurkó fogja őt majd körülvenni. Agglegényéletet szánt magának a szóvivő.

Forrás:RENU 28


„Az első házasságom után agglegénylétre rendezkedtem be, de az Adrival való találkozás mindent megváltoztatott”

- mondta Győrfi Pál. Párjával egy minigarzonban kezdték a közös életüket, de ahogy jöttek a csemeték, úgy kellett egyre nagyobb otthonba költözniük. Óbudai házukat hamar belakták a lurkók, és a szóvivő azt sem bánja, ha nincs egy perc nyugta sem. “Nem panaszkodom, természetes, hogy mindig a nyakamban lógnak, ha végre itthon vagyok. Ádám, Aliz és Lilla tartanak fiatalon” - nyilatkozta a Best magazinnak Győrfi Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.