Így viseli a terhességét Liptai Claudia

Forrás: TV2 -
A Nagy Duett Liptai Claudia babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia azt követően jelentette be várandósságát A Nagy Duett élő adásában, miután valaki kifecsegte édes titkát, ám azóta sem beszélt a babavárásról. Egy ismerőse azonban most megtette helyette, aki azt állítja, a műsorvezető-színésznő remekül viseli a terhességet. 

"Komolyabb rosszullét nélkül vészelte át az első három hónapot, elég jól kihúzta ezt az időszakot. Mintha a bébi is tudná, hogy jó helyre érkezik, nem igazán zaklatja az édesanyját. Claudia a munkában maximális erőbedobással tud részt venni, eddig még nem fordult elő, hogy A Nagy Duett bármelyik próbáját le kellett volna állítani miatta. Ráadásul a stylistnak sincs nehéz dolga, mert már látszik valamennyire, hogy babát vár, nem túl nagy a pocakja" - mesélte a Hot!-nak egy bennfentes.

Majkával A Nagy Duett színpadán Forrás: TV2

Gregor Berni bikinialakját egy húszéves is megirigyelhetihttp://www.life.hu/csalad/20160514-meg-mindig-gyonyoru-bikinialakja-van-gregor-berninek.htmlGregor Berni és férje, Szarvas Attila szerettek volna közös babát, ám mivel két év után sem kopogtatott a gólya, lemondtak róla. Bernadett szerint ebben a korban már felelőtlenség lenne harmadik gyereket vállalnia.Család--Babát vár Mary-Kate Olsenhttp://www.life.hu/csalad/20160513-babat-var-mary-kate-olsen.htmlA legfrissebb hírek szerint Mary-Kate Olsen gyereket vár a magyar származású bankártól, Olivier Sarkozytől. Család--Újra iszik, nyugtatózik! Nem kíváncsi kislányára, Damu Edinahttp://www.life.hu/csalad/20160511-nem-kivancsi-kislanyara-damu-edina.html Amióta kikerült a kórházból nem kíváncsi a kislányára, Majára, ráadásul újra iszik Damu Edina. A babára most a testvére vigyáz, a színész Damu Roland pedig naponta látogatja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.