Anya, lánya, unokája: Háromgenerációs fotót posztolt Sarka Kata

Forrás: Borzi Vivien -
Sarka Kata család Hajdú Noncsi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter neje, aki legutóbb azt is elárulta, kapcsolatuk elején a Normafán szexeltek a motorháztetőn, most édesanyjáról és kislányáról osztott meg egy csodás fotót.

"1. Anyukám 2. Én 3. Noncsi - Szerintetek is van hasonlóság?" - tette fel a kérdést Sarka Kata az alábbi fénykép kapcsán:

A követők persze azonnal reagáltak: "Noncsi szeme állása, és az álla a tiéd, az orra és a szája formája pedig anyukádé. Neked az arcod formája hasonlít az anyukádéra. Szerintem."

Sarka Kata életre szóló meglepetéssel készült lánya névnapjárahttp://www.life.hu/csalad/20160423-sarka-kata-eletre-szolo-meglepetessel-keszult-lanya-hajdu-noemi-nevnapjara.htmlA Life.hu gyönyörű sztárszerzője mindent megtett, hogy kislányának felejthetetlen pillanatokat okozzon. Nos, a meglepetés nagyon jól sikerült. Család--Sarka Kata terhesfotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20160407-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-terhes-fotot-posztolt-facebook-oldalan.htmlTerhesfotót posztolt magáról közösségi oldalára Sarka Kata, akinek nagyon is konkrét célja volt a képpel. Család--Sarka Kata terhesfotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20160407-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-terhes-fotot-posztolt-facebook-oldalan.htmlTerhesfotót posztolt magáról közösségi oldalára Sarka Kata, akinek nagyon is konkrét célja volt a képpel. Család--Tündéri! Sarka Kata gyermekei elárulták, mit kérnek húsvétrahttp://www.life.hu/csalad/20160325-sarka-kata-gyermekei-elmondtak-mit-kernek-husvetra.htmlA gyönyörű műsorvezető gyermekei, Dávidka és Noncsi egy édes levélben adták le a rendelést a húsvéti nyuszinak. Család--Kokárdában feszítenek Sarka Kata és Hajdú Péter csemetéi: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160315-sarka-kata-es-hajdu-peter-csemetei-noncsi-es-davidka-kokardaban-feszitenek.htmlA hétvégén már megcsodálhattuk a Life.hu sztárszerzőjének, Sarka Katának az alakját, méghozzá bikini helyett egy egyrészes fürdőruhában. Most pedig Noncsiról és Dávidról kaptunk egy cuki fotót. CsaládOrigoSarka Kata smink nélkül, kedvence, Tara kócosan kívánt jó éjszakáthttp://www.life.hu/csalad/20160320-sarka-kata-smink-nelkul-tara-kutyaval.htmlSarka Kata a közösségi oldalain gyakran pózol kutyusai társaságában. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.