Liptai Claudia szinte sugárzik a boldogától - Fotó!

fotó terhesség műsorvezető kisbaba Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem beszél a nyilvánosság előtt a terhességéről, viszont örömmel posztol magáról fotókat a közösségi oldalaira. Egy-egy képen már a gömbölyödő pocakja is látszik! 

"Ma kivételesen nem orvosi ruhában forgatok a Jóban Rosszban-ban!" - írta a kép mellé Claudia, aki nagyon dögösen fest ebben a rövid szoknyában. Biztosak vagyunk benne, hogy a második gyermekével várandós sztár rendkívül csinos kismama lesz, és reméljük hamarosan többet is elárul majd a születendő babájáról.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal
Vagyonmustra - Sztárok, akik lepipálták híres szüleikethttp://www.life.hu/csalad/20160516-sztarok-es-hires-gyerekeik-akik-tobbet-keresnek-szuleiknel.htmlA következő sztárutódok a hónap végén valószínűleg nem fordulnak anyagi segítségért híres szüleikhez, sőt! A szituációt lehet, hogy fordítva kell elképzelnünk. Jöjjenek azok a hírességek és még híresebb gyerekeik, akik anyagiak tekintetében lepipálták szüleiket. CsaládAFPBabafotót követelnek a rajongók Istenes Bencétől és Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/csalad/20160516-istenes-bencetol-es-csobot-adeltol-babafotot-kovetelnek-a-rajongok-kommentjeikben.htmlA sztárpáros már két fotót is közzétett kisbabájukról, Nátánról, a rajongók azonban nem elégedettek. Újabb képet követlenek, és látni szeretnék az újszülöttet.Család--Roberto konyhája: oldalas tandori pácbanhttp://www.life.hu/csalad/20160515-rostas-robert-a-life-hu-sefje-oldalas-tandorit-keszit-pacban.htmlIlyen ízekkel lehet igazán megszerettetni az indiai konyhát a családdal! Kápráztasd el szeretteidet Roberto legújabb finomságával: készíts oldalast tandori pácban. Család--Gregor Berni bikinialakját egy húszéves is megirigyelhetihttp://www.life.hu/csalad/20160514-meg-mindig-gyonyoru-bikinialakja-van-gregor-berninek.htmlGregor Berni és férje, Szarvas Attila szerettek volna közös babát, ám mivel két év után sem kopogtatott a gólya, lemondtak róla. Bernadett szerint ebben a korban már felelőtlenség lenne harmadik gyereket vállalnia. Család--Újabb übercuki fotó az Istenes-Csobot családról: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-es-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-tett-kozze.htmlA cserfes, mosolygós énekesnő múlt héten adott életet kisfiának, Nátánnak, május 9-én pedig betöltötte 22. életévét. Ma, május 12-én Istenes Bence ünnepel. CsaládOrigoDér Heni: "Nagyon vágyom rá, hogy édesanya legyek"http://www.life.hu/csalad/20160512-der-heni-a-tv2-nagy-duett-enekesnoje-szeretne-mar-anya-lenni.htmlA Nagy Duettben már két szereplő is bevallotta gyermeket vár (egészen pontosan Liptai Claudia és Péter Szabó Szilvia), és most Dér Heni is arról mesélt, régóta vágyódik gyermekre, már csak egy az igazit társat kellene megtalálni hozzá. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.