Szerencsekerék unoka család nagypapa Gajdos Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerencsekerék egykori műsorvezetője nagypapakorba lépett és bevallotta: vágyna már egy unokára.

Gajdos Tamás 58 éves, de a koránál sokkal fiatalabbnak látszik. Legkisebb gyermeke Zétény, öt és fél éves, legnagyobb fia Gergely 29 éves. Az egykori műsorvezető sokáig vágyott négy gyermeke mellé egy ötödik csemetére, de ezt az álmát már feladta – írja a Story.

Forrás: Origo

„Most már jöjjenek a fiatalok! Lassan a harminchoz közelítő Gergő fiam van soron, a következő „ötéves tervben" már tőle várjuk az utánpótlást" – nevetett Tamás.

Czifra Noémi Nóci elárulta születendő gyermeke neméthttp://www.life.hu/csalad/20160519-czifra-noemi-noci-egykori-musorvezeto-kismama-elarulta-gyermeke-nemet.htmlA boldog kismama a baba nevéről még nem döntött, de azt már tudja, milyen színűre fesse a babaszobát. CsaládRTLKLUBHoppá! Katie Holmes terhes?http://www.life.hu/csalad/20160519-katie-holmes-allitolag-negyhonapos-terhes-jamie-foxxtol.htmlEgészen elképesztő híresztelések láttak napvilágot Katie Holmes-ról, aki a US Magazine szerint négyhónapos terhes Jamie Foxx-tól, és már az esküvőt is tervezgetik. Család--Anya lett a Szívek szállodája sztárja! Megszületett Alexis Bledel gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160519-alexis-bledel-a-szivek-szallodaja-szinesznojenek-megszuletett-elso-gyermeke.htmlA legnagyobb titokban hozta világra első kisbabáját a színésznő. Család--Gólyahír! Gönczi Gábor apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160519-gonczi-gabor-apa-lesz.htmlGönczi Gábor csodás hírt kapott: hamarosan apa lesz. Család--Janicsák Veca nem akar kislányából sztárcsemetét csinálnihttp://www.life.hu/csalad/20160517-janicsak-veca-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-nem-akar-kislanyabol-sztarcsemetet-csinalni.htmlAz énekesnő elárulta, előfordult, hogy az utcán megnézték a kisbabáját, ám ő igyekszik óvni Emmát, mert semmiképp sem szeretné, hogy "celebgyerek" legyen. Család--Élőben közvetítette felesége szülését egy férfi Facebookon (18+)http://www.life.hu/csalad/20160517-eloben-kozvetitette-a-szuleset-facebookon-egy-no.htmlFakamalo Kihe Eiki közösségi oldalán tette közzé gyermeke világra jövetelét egészen a megszületés pillanatáig. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.