Hatalmasat nőtt Shakira ennivaló kisfia - Fotó!

fotó kisfiú Shakira család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár ritkán kaphatunk felvételeket a cuki csemetékről, most a büszke édesanya újabb fotóval lepett meg minket. 

Shakira az Instagram-oldalán mutatta meg az alig másfél éves kisfiút, aki hatalmasat nőtt, és a jelek szerint örökölte a szülei szépségét. A másfél éve született kis Sasha egyszerűen tüneményes! A sztárpár 2010 óta van együtt, első gyerekük, Milan pedig két évvel ezelőtt, 2013 januárjában született meg.

Forrás: Instagram/shakira
Gönczi Gábor gyermeke egy átmulatott éjszaka után fogant meg http://www.life.hu/csalad/20160520-gonczi-gabor-hamarosan-apa-lesz-a-baba-egy-jol-sikerult-este-utan-fogant.htmlA TV2 híradósa nem is lehetne ennél boldogabb. A 40 éves műsorvezető egy interjú kedvéért a terhesség felismerésének minden pillanatát visszaidézte. Család--Már keresik a megfelelő iskolát György herceg számárahttp://www.life.hu/csalad/20160519-gyorgy-hercegnek-keresik-a-megfelelo-iskolat-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne.htmlTelik az idő! Vilmos herceg nemrég elárulta: már keresik azt az intézményt, ahol idősebbik fiuk, a hamarorsan 3 éves György herceg megkezdheti iskolaelőkészítőjét. Család--Hoppá! Katie Holmes terhes?http://www.life.hu/csalad/20160519-katie-holmes-allitolag-negyhonapos-terhes-jamie-foxxtol.htmlEgészen elképesztő híresztelések láttak napvilágot Katie Holmes-ról, aki a US Magazine szerint négyhónapos terhes Jamie Foxx-tól, és már az esküvőt is tervezgetik. Család--Anya lett a Szívek szállodája sztárja! Megszületett Alexis Bledel gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160519-alexis-bledel-a-szivek-szallodaja-szinesznojenek-megszuletett-elso-gyermeke.htmlA legnagyobb titokban hozta világra első kisbabáját a színésznő. Család--Janicsák Veca nem akar kislányából sztárcsemetét csinálnihttp://www.life.hu/csalad/20160517-janicsak-veca-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-nem-akar-kislanyabol-sztarcsemetet-csinalni.htmlAz énekesnő elárulta, előfordult, hogy az utcán megnézték a kisbabáját, ám ő igyekszik óvni Emmát, mert semmiképp sem szeretné, hogy "celebgyerek" legyen. Család--Megszólalt a csontsoványan meghalt gyöngyösi kislány édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20160517-megszolalt-a-gyongyosi-csontsovanyra-fogyott-kislany-edesapja.htmlA napokban holtan találták azt a másfél éves Gyöngyösön élő kislányt, aki az utolsó napjaiban mindössze 3-3,5 kiló volt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.