4 tipp, hogy a tiéd legyen a legszebb haj

Forrás: Thinkstock -
haj hajmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye nincs is bosszantóbb az állandóan zsírosodó hajnál? Lehet, hogy rossz a hajmosási technikád, vagy nem a megfelelő kozmetikumokat használod, ha ezzel a problémával küzdesz.  

Ne mosd meg mindennap!

Legszívesebben naponta megmosnád a hajad, mert állandóan zsírosnak érzed? Pont ez a baj! A túl gyakori mosás miatt csak még több olajat termel a fejbőröd. Maradj a heti két, maximum három alkalomnál, és ezt sose lépd túl!

Forrás: Thinkstock

Száraz sampon, a megmentő.

Egy napot hosszabbíthatsz a két mosás közti időszakon, ha beveted ezt a szuper trükköt. Ha teheted, a spray-s verzió mellett dönts a poros helyett, mert sokkal könnyebb eloszlatni.

Balzsamból csak keveset!

Ugye, eszedbe sem jut a hajtövedre balzsamot, pakolást tenni? Attól lesz csak igazán zsíros a haj. Ezek a termékek kifejezetten a hajhosszra és a végekre vannak kifejlesztve, ne tedd a fejbőrödre, mert csak elnehezíti a hajad. A kifejezetten fejbőrre használatos pakolásoknál persze más a helyzet, azok nem ártanak a fejbőrödnek.

Forró vizet csak a kopaszra, de ne a hajra!

Túl hideg vízzel sem ajánlatos hajat mosni, de a túl forró is kifejezetten kerülendő, mert csak beindítja a zsírosodást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.