Így leszel te is olyan csodás, mint Cameron Diaz

Forrás: Loaded Digital Limited Archive -
Cameron Diaz bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új könyvében árulta el Cameron Diaz, hogy miért néz ki ilyen ragyogóan.

“Minden reggel, amikor felkelek mostanában már szomjas vagyok. Ez régen nem így volt. Rászoktattam magam arra, hogy fél litert megigyak éhgyomorra.” - írta a színésznő.

Forrás: Loaded Digital Limited Archive

A víz nem csak az egészségedhez fontos, de segít abban is, hogy leadd a rajtad lévő felesleges kilókat. Cameron azt javasolja, ahogy a legtöbb dietetikus is, hogy a napodat sose kávéval, hanem egy fél liter vízzel indítsd. Ezután jöhet a kávé, szigorúan édesítés nélkül. Naponta legalább 8 pohár vízre van szükséged, de ha igazán hidratált akarsz lenni, akkor fogyassz el legalább 10-12-t. Ha sok vizet iszol, akkor távozik a szervezetedből a nátrium és nem köti meg a tested a vizet. Azaz kilókkal vékonyabb maradhatsz. Fontos, hogy mindig szénsavmentes legyen az italod, mert a szénsav miatt felpuffadhatsz. A bőrödnek és a hajadnak is jót tesz a víz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.