Elképesztő! Erdei Zsolt 6,5 kilót fogyott egy nap alatt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fogyás világbajnok kiló hízás Erdei Zsolt bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok bokszoló döbbenetes módszerekkel faragta le magáról a kilókat, amikor versenyzett.

Amikor a súlycsoportja úgy kívánta, Erdei Zsolt a forró vizes kádfürdőtől a köpködésig mindent bevetett. Madár Hajdú Péternek elárulta, miként lehet 6,5 kilót fogyni egyetlen nap alatt.

„A legtöbb az volt, amikor hétfőtől péntekig le kellett adnom 8 kilót. Ezt én úgy csináltam, hogy már azon a napon reggeltől estig leadtam 6,5 kilót. Beöltöztem reggel edzésre, akkor leadtam 3 kilót, aztán délután megint anorákban, melegítőben edzettem, volt, hogy nejlonzacskót húztam magamra, vagy éppen forró vízben ültem. Az utolsó 10-20 dekákat pedig leköpködtem, bizony ez is számít" – magyarázta Zsolt.

Gregor Bernadettnek - saját bevallása szerint - kutya kötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.
Jógázz a szexuális zavarok, női problémák megoldásáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160520-energizald-a-medenced-es-nyisd-meg-a-csipod-a-pillango-ulessel.htmlA medence közepén lévő energiaközpont, a szakrális (szvadhisztána) csakra felelős a szexualitásért, a kreativitásért, a vízháztartásunkért, a befogadás és elengedés egyensúlyáért, az önértékelésünkért, a párkapcsolatunkért. Egy néhány percben végezhető egyszerű jógapózzal, a pillangópózzal (baddhakonászana) javíthatod az áramlást ezen a területen, segíthetsz a női szervekhez kapcsolódó problémákon, menstruációs panaszokon, termékenységi problémákon, és rugalmasabbá, nyitottabbá teheted a csípődet. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 43.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160520-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-43-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--5 táplálkozási titok az egészségesebb és hosszabb életért http://www.life.hu/ez-zsir/20160520-taplalkozas-az-egeszseg-jegyeben-ezekre-figyelj-oda-hogy-karcsu-maradj.htmlSokféle táplálkozási módszer létezik, és sokról állítják, hogy lassítja az öregedési folyamatot. Az alábbiakban mutatunk néhány egyszerű trükköt, hogy segítsen megállítani az órát. Ez Zsír!--7 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie az egészségéérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160520-7-dolog-amit-minden-nonek-meg-kell-tennie-az-egeszsegeert.htmlA korai húszas éveiben az ember még legyőzhetetlennek és örökifjúnak hiszi magát. Nem sokkal később azonban rájön, hogy a fiatalság megőrzéséért bizony tenni kell. A fizikai és mentális egészség mindennél előbbre való, így érdemes megfogadnod a tanácsainkat, és ne feledd, minden, amit ma csinálsz, befolyásolhatja, hogy holnap hogyan érzed magad. Ez Zsír!--Öt hét kemény edzés után ennyit változott a BikiniBody győztesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160519-kovacs-teodoraval-a-bikinibody-gyoztesevel-beszelgettunk-a-programrol.htmlTeodóra, a Life.hu és Katus Attila BikiniBody programjának győztese közel öt hete kezdett bele az életmódváltásba. Megkérdeztük tőle, hogy érzi magát, és mi változott azóta, hogy egy profi edző és dietetikus figyeli a munkáját. Ez Zsír!--Az anyák visszavágnak: megmutatták, milyen valójában a szülés utáni testhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160519-az-anyak-instagramon-osztjak-meg-hogyan-neztek-ki-szules-utan.htmlMondhatni minden várandós sztár közzéteszi fotóját testéről, és azután is, hogy életet adott gyermekének. Valamennyien szinte azonnal tökéletesen ragyognak, a valóság azonban ettől távol áll. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.