Kis híján agyonverte a csecsemőt, mégis megúszhatja egy nő - Durva fotó!

Forrás: Facebook/Joshua Marbury -
bébiszitter fotó kisbaba rendőrség csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oregoni édesapa, Joshua Marbury felháborodva tett közzé a Facebookon több képet is a kisfiáról, akit számtalanszor bántalmazott a bébiszitterük. A hírek szerint a nő ellen nem indult eljárás. 

A kis Jakob testén több alkalommal is gyanús sérüléseket találtak. A picire vigyázó hölgy magyarázatai egy idő után egyre hihetetlenebbek lettek, így végül a család feljelentést tett. Az oregoni fellebbviteli bíróság 2012-es döntése értelmében a bántalmazás áldozatának magának kell beszámolnia a történtekről, és mivel Jakob még nem alkalmas erre, ejtették az ügyet - írja a New York Daily News.

Forrás: Facebook/Joshua Marbury

A támadások érzelmileg teljesen összetörték a családot, akik a mai napig küzdenek az igazukért. Joshua Marbury posztja több százezer emberhez jutott el, hála a 250 000 megosztásnak, akik közül sokan felajánlották, hogy segítenek a szülőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.