Újdonság a gazdiknak: megnyílt a kutyaszitterek honlapja

Forrás: Thinkstock -
kutya állat állatvédelmi hét állatbarát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hurrá! Elindult Magyarország első kutyaszitter kereső oldala, ennek pedig két előnye is van: ha úgy adódik, akkor nem csak a kedvencedet bízhatod egy jó fej pótgazdira, hanem egy kis időre te is kutyatulajjá válhatsz.

A nemrég indult kutyaszitter honlapján, a DogSurf-ön országszerte már több mint 100 aktív szitter várja azokat a gazdikat akik egy régóta tervezett utazás, váratlan túlóra, vagy bármi más miatt

nem tudnak együtt lenni ebükkel.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Mivel az oldal készítői maguk is gazdik, így tudják, hogy az ember nem szívesen bízza akárkire kedvencét. Pontosan ezért a DogSurf alaposan átvizsgálja, szigorúan szűri a szittereket, így csak olyanok kerülhetnek fel az oldalra, akik

garantálják a szeretetet és odafigyelést, amit a blöki megérdemel.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az oldal készítői mindemellett különleges figyelmet fordítanak a kisállatok biztonságára, ezért a KÖBE biztosítóval együtt külön kutyabiztosítási csomagot hoztak létre, amely automatikusan jár minden szittelés mellé.

Az oldalnak egyébként van még egy szépsége: ha szeretnél kutyázással pénzt keresni, akkor az is megoldható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.