Tüneményes fotók készültek a kis György hercegről

fénykép fotó motorozás rendőrség Katalin hercegné György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először ülhetett motorra a 2 éves trónörökös, aki igazi kisfiú lévén nagyon élvezte a dolgot.

Mint minden kisfiú, úgy György herceg is rajong az olyan fiús dolgokért, mint például a helikopterek, a repülőgépek, vagy éppen a motorok.

Forrás: Northfoto

Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermekét a minap a Kensington-palotánál fényképezték le édesanyjával együtt, amint egy rendőrségi motorbiciklit próbált megülni - természetesen csak játékból, Katalin hercegné felügyeletével.

Forrás: Northfoto
A fotó, amelyről nem tudja eldönteni a Facebook, hogy eltávolítsa-e vagy semhttp://www.life.hu/csalad/20160517-heather-whitten-lazas-fiarol-es-a-zuhanyzoban-ot-tarto-ferjerol-keszult-fenykepe-facebookon.htmlEddig háromszor törölte le, majd állította vissza a közösségi oldal Heather Whitten fotográfus által készített fényképet, amelyen lázzal küzdő fia látható férje karjaiban a zuhanyzóban. CsaládOrigo23 fős orvosi csapat segítette Katalin hercegnét a szülésekorhttp://www.life.hu/csalad/20160525-katalin-hercegne-mindket-szulesenel-egy-23-fos-orvosi-csapat-volt-jelen.htmlMeglepő, eddig még sosem hallott titkok derültek ki a kis György herceg és húga, Sarolta hercegnő világrajövetelének körülményeiről. Család--Pásztor Erzsi lánya nem tudta megbocsátani anyjának, hogy elválthttp://www.life.hu/csalad/20160520-pasztor-erzsi-szineszno-lanya-nem-tudta-megbocsatani-anyjanak-valasat.htmlA Szomszédok sztárja 21 év házasság után vált el férjétől, Holl Istvántól. Közös lányuk sokáig nem tudta megbocsátani neki, hogy apa nélkül kellett felnőnie. CsaládOrigoMegszólalt a csontsoványan meghalt gyöngyösi kislány édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20160517-megszolalt-a-gyongyosi-csontsovanyra-fogyott-kislany-edesapja.htmlA napokban holtan találták azt a másfél éves Gyöngyösön élő kislányt, aki az utolsó napjaiban mindössze 3-3,5 kiló volt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Család--Végigitta és -bulizta terhességét a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160511-terri-anne-hyde-kismama-vegigbulizta-terhesseget-nem-tudta-hogy-gyereket-var.htmlA bárpultosként dolgozó Terri-Anne Hyde kisbabája a csodával határos módon egészségesen jött világra. CsaládOrigoSzépen kerekedik Blake Lively terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160512-blake-lively-szineszno-kerekedo-terhespocakkal-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA második gyermekét váró színésznő sem hiányozhatott Cannes vörös szőnyegéről, testhez simuló estélyi ruhája pedig szépen kiemelte Blake egyre gömbölyűbb hasát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.