Vidám manikűr pillanatok alatt

Forrás: Esztergályos Viktória -
manikűr szépségápolás vidámság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több virág nyílik, egyre színesebb a világ, miért ne köszönhetnének vissza a ragyogó színek a körmeinkről is? Egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, vidám manikűrt mutat most meg nektek Esztergályos Viki. 

Amire szükséged lesz: alaplakk, sárga, lila körömlakkok, fedőlakk, pontozó, virágos körömmatrica, rózsafa pálcika.

Az alaplakk száradása után, első lépésként lakkozd ki a körmöd lilára, a középső ujjad kivételével, azt sárgára fesd. A körömmatricát óvatosan válaszd le, és nyomd rá egy rózsafa pálcika segítségével a gyűrűsujjadra.

Forrás: Esztergályos Viktória

A sárgára lakkozott középső ujjad pöttyözd be lilával, így harmóniában lesz az egész manikűr. Végül a teljes száradás után a szokásos módon fixáld fedőlakkal, ami nem csupán fényt ad, hanem tartósabbá is teszi a műved.

Forrás: Esztergályos Viktória
A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPMilliós ruhatárak és modellszerződések – Celebgyerekek, akik a szüleiknél is trendibbekhttp://www.life.hu/trend/20160524-ok-a-legtrendibb-celebgyerekek.htmlA híres szülők híres gyermekei sokszor már pár éves korukban igazi kis divatdiktátorokká válnak. Gondolj csak North West fehér tütüjére, ami az egész világsajtót bejárta, és mindenki olvadozva beszélt róla. Szüleik révén ezek a gyerekek egészen kicsi koruktól fogékonyak a divat iránt, ráadásul már ekkor a legnagyobb tervezők kreációit viselhetik. TrendOrigoModern kori Hamupipőkék, tollas szárnyak és pongyola a vörös szőnyegen – Ezek voltak Cannes legemlékezetesebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20160523-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-2016os-cannesi-filmfesztivalrol.htmlA csodálatos estélyi ruhák mellett az egyszerű, de elegáns szettek és a dögös vörös kreációk is jelen voltak a 2016-os cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És ahogy lenni szokott, a bakiparádé sem maradt el: Kristen Stewart például tollas szárnyakat villantott, Kendall Jenner pedig úgy festett, mint aki pasija hálószobájába lép be éppen, hogy elcsábítsa őt. TrendOrigoBorotva, gyantázás, végleges szőrtelenítés – Hitek és tévhitek a szőrrőlhttp://www.life.hu/trend/20160519-hitek-es-tevhitek-a-szorrol.htmlTényleg erősebbek lesznek a szőrszálak a borotválástól? Tényleg végleges a végleges szőrtelenítés? A nadrág valóban kikoptatja a szőrt? Most eláruljuk, melyek a legnagyobb tévhitek a szőrről! Trend--Nyílt levél a melltartómhoz – Avagy egy kis mellű nő kálváriájahttp://www.life.hu/trend/20160518-ezert-nem-hordok-melltartot-kis-mellukent.htmlTe is ismered az érzést, amikor egy hosszú nap után otthon végre leveheted a melltartódat? Vagy azt, amikor a nyári forróságban alig várod, hogy megszabadulhass a szorításából? Olvasd el egy kis mellű lány vallomását, aki örökre felhagyott a melltartóba csomagolt élettel. TrendOrigoPunk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagy hatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény diadalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkor fedezték fel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.