fashion week frizura C vitamin haj zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés az a nő, akinek nincs azzal baja, hogy zsírosodik a fejbőre, közben törik a hajvég, vagy éppen korpásodik a feje és hullik a haja. Ha te sem szeretnél ilyen dolgokkal bajlódni, fogadd meg a következő tippeket! 

Citrusos kényeztetés

A C-vitamin nélkülözhetetlen a tincseid növekedéséhez. Ha a szervezeted nem jut elég tápanyaghoz, akkor súlyos kollagénhiány léphet fel, és gátolja a tincsek növekedését. Naponta minimum 75 milligrammot fogyassz belőle, ami nagyjából egy közepes narancsnak felel meg.

Sok gyümölcs

Az áfonya, cseresznye és a szeder tele van antioxidánsokkal, amik segítenek, hogy a hajad selymesebb és csillogóbb legyen. Sőt, ezekkel a finomságokkal megelőzheted, hogy töredezetté váljanak a hajvégek.

Fűszerkavalkád

A csípős vagy fűszeres ételek igazi csodát művelnek a hajaddal! Főleg a chilis ételeket válaszd, ha növeszted a hajad, ugyanis a bennük található kapszaicin vegyület serkenti a hajhagymáid működését.

Vidám manikűr pillanatok alatthttp://www.life.hu/trend/20160525-vidam-manikur-pillanatok-alatt.htmlEgyre több virág nyílik, egyre színesebb a világ, miért ne köszönhetnének vissza a ragyogó színek a körmeinkről is? Egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, vidám manikűrt mutatok most meg nektek Esztergályos Viki. Trend--A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFPVanessa Paradis talán sosem volt még ennyire slampos - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160524-vanessa-paradis-ruhaja-nem-illet-cannes-csillogo-vilagahoz-foto-a-sztarrol.htmlA francia énekes-színésznő is tiszteletét tette Cannes-ban, azonban a ruhaválasztás nem sikerült valami jól. A 43 éves szépség kicsit lepukkant az utóbbi időben. Trend--Dukai Regina szexi lapos hasat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160524-dukai-regina-modell-lapos-hasat-villantott-egy-testhez-simulo-hofeher-ruhaban.htmlSzűk, testhez simuló fehér ruhacsodában mutatta meg a modell tökéletes alakját. Trend--Semmit nem változott az egykori pornósztár! Így néz ki most Cicciolinahttp://www.life.hu/trend/20160523-cicciolina-expornosztar-semmit-nem-valtozott-igy-nez-most-ki.htmlA már nyugdíjba vonult felnőttfilmcsillag Instagram-oldalán mutatta meg, milyen jól tartja magát a mai napig. TrendOrigo4 tipp, hogy a tiéd legyen a legszebb hajhttp://www.life.hu/trend/20160522-4-tipp-hogy-a-tied-legyen-a-legszebb-haj.htmlUgye nincs is bosszantóbb az állandóan zsírosodó hajnál? Lehet, hogy rossz a hajmosási technikád, vagy nem a megfelelő kozmetikumokat használod, ha ezzel a problémával küzdesz. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.