73 kilótól szabadult meg a nő, de jobban érezte magát kövéren

kövérség fogyás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevésszer hallunk olyan történetet, hogy a nagy átalakulást nem határtalan öröm kísérte. Aubrey Johansen viszont hiába fogyott rengeteget, nem érzi magát jól a bőrében.

Mindig is imádott énekelni Aubrey Johansen, de 159 kilósan egyetlen zeneiskolába sem akarták felvenni. A rengeteg kudarc és orvosai lesújtó szavai is fogyásra sarkallták a lányt. A doktorok közölték vele, ha nem ad le jó néhány kilót, 15 éven belül meghal.

Hihetetlen átalakulás, Aubrey 153 kilósan és 86 kilósan Forrás: Instagram/aubreystrawb_rny

A 25 éves lány ezért rászánta magát egy műtétre, gyomorszűkítőt raktak be neki. Ezzel sikerült egy év alatt 73 kilótól megszabadulnia, de egyáltalán nem lett boldogabb attól, amit most a tükörben lát.

Előtte és utána Forrás: Instagram/aubreystrawb_rny

Van egy elképzelés a fejedben arról, hogyan fogsz kinézni. Azt hiszed, hogy fitt és gyönyörű leszel, de ez igazából szörnyű. Nem érzem magam vonzónak. Vannak napok, amikor úgy érzem, sokkal szebb voltam korábban”

Daily Mailnek

A háj eltűnt, de sajnos a kinyúlt bőr már csak plasztikával távolítható el Forrás: Instagram/aubreystrawb_rny

Ráadásul néhány barátjával is megváltozott a viszonya, azok ugyanis fenyegetve érzik magukat a lánytól. Azt hiszik, elcsábítja majd a barátjukat, pedig Aubrey-nak esze ágában sincs ilyesmi.

Aubrey ma már egészségesen táplálkozik, hogy megtartsa formáját, amiért keményen megküzdött Forrás: Instagram/aubreystrawb_rny

Szerencsére azonban voltak olyanok, akik végig kiálltak a lány mellett, így vészelte át a nehéz időszakokat. Most viszont egy teljesen más embernek érzi magát, és egyelőre nem tudja, mihez is kezdjen az életével.

Siker, csillogás vagy kudarc, feledés? Volt idő, amikor Tóth Verát ezek a kérdések foglalkoztatták. Sőt, Verát lelkileg nagyon megviselte az ismertséggel járó felhajtás. Ennek a korszaknak azonban már vége: megtanult harmóniában élni önmagával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.