Kevésszer hallunk olyan történetet, hogy a nagy átalakulást nem határtalan öröm kísérte. Aubrey Johansen viszont hiába fogyott rengeteget, nem érzi magát jól a bőrében.

Mindig is imádott énekelni Aubrey Johansen, de 159 kilósan egyetlen zeneiskolába sem akarták felvenni. A rengeteg kudarc és orvosai lesújtó szavai is fogyásra sarkallták a lányt. A doktorok közölték vele, ha nem ad le jó néhány kilót, 15 éven belül meghal.

Hihetetlen átalakulás, Aubrey 153 kilósan és 86 kilósanForrás: Instagram/aubreystrawb_rny

A 25 éves lány ezért rászánta magát egy műtétre, gyomorszűkítőt raktak be neki. Ezzel sikerült egy év alatt 73 kilótól megszabadulnia, de egyáltalán nem lett boldogabb attól, amit most a tükörben lát.

Előtte és utánaForrás: Instagram/aubreystrawb_rny

Van egy elképzelés a fejedben arról, hogyan fogsz kinézni. Azt hiszed, hogy fitt és gyönyörű leszel, de ez igazából szörnyű. Nem érzem magam vonzónak. Vannak napok, amikor úgy érzem, sokkal szebb voltam korábban” - mondta  Aubrey a Daily Mailnek. Nem büszke a testére, mivel a nagy fogyás után a bőre nem húzódott vissza, mindenhonnan lóg róla.

A háj eltűnt, de sajnos a kinyúlt bőr már csak plasztikával távolítható elForrás: Instagram/aubreystrawb_rny

Ráadásul néhány barátjával is megváltozott a viszonya, azok ugyanis fenyegetve érzik magukat a lánytól. Azt hiszik, elcsábítja majd a barátjukat, pedig Aubrey-nak esze ágában sincs ilyesmi.

Aubrey ma már egészségesen táplálkozik, hogy megtartsa formáját, amiért keményen megküzdöttForrás: Instagram/aubreystrawb_rny

Szerencsére azonban voltak olyanok, akik végig kiálltak a lány mellett, így vészelte át a nehéz időszakokat. Most viszont egy teljesen más embernek érzi magát, és egyelőre nem tudja, mihez is kezdjen az életével.

Siker, csillogás vagy kudarc, feledés? Volt idő, amikor Tóth Verát ezek a kérdések foglalkoztatták. Sőt, Verát lelkileg nagyon megviselte az ismertséggel járó felhajtás. Ennek a korszaknak azonban már vége: megtanult harmóniában élni önmagával.