Détár Enikő színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása után sokan aggódtak a szép színésznőért, annyira vékony volt. Most azonban felszedett pár kilót, kiválóan néz ki, remekül is érzi magát, és még a hajszínét is megváltoztatta, élénkvörös után visszafogottabb árnyalatot választott. 

"Valóban kamaszkoromban voltam annyi kiló utoljára, mint akkor. De egyáltalán nem koplaltam, mint azt sokan gondolták, a stressz látszott meg rajtam nyilván. Most sokkal nyugodtabb időszak van az életemben" – mondta a Borsnak. Hozzátette, más is észrevette rajta a két-három kiló pluszt, ő pedig nemsokára újra az edzőterem felé veszi az irányt. Nem fogyni akar: igazából szerepei miatt van szüksége arra, hogy jó kondiban legyen.

Fotó: Mudra László - Origo

Ne dőlj be a LIGHT feliratnak! - Könnyen elhízol tőlehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160528-tobb-kaloriat-vihet-be-aki-light-termeket-fogyaszt.html Hiába megyünk rá az üdítők, édességek és egyéb termékek úgynevezett light változataira, ettől még nem leszünk karcsúbbak. A light címke hatására ugyanis hajlamosak vagyunk többet fogyasztani ezekből a termékekből. Ez Zsír!--Egy gramm felesleg sincs Tatár Csillánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160515-egy-gramm-felesleg-sincs-tatar-csillan.htmlA 64. Eurovíziós Dalfesztivál hazai kísérőműsorát, az Elővíziót Tatár Csilla tudósította a rajongókkal teli Március 15. téri KIOSK elől. A műsorvezető bombaformában van, csak úgy tündökölt sárga dizájnerruhájában. Ez Zsír!OrigoA testmozgástól önmagában nem fogyunk lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160416-a-testmozgastol-onmagaban-nem-fogyunk-le.htmlMaga a testmozgás nem mindig elég a fogyáshoz. A Current Biology szakfolyóirat január 28-i számában közzétett kutatás magyarázatot is ad erre a jelenségre: a szervezetünk alkalmazkodik a nagyobb aktivitási szinthez azért, hogy az emberek még nagyobb mértékű testmozgás esetén se égessenek feltétlenül több kalóriát.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.