Lötyög a ruha az ijesztően vékony Amal Clooney-n

Forrás: Northfoto -
vékony fogyás George Clooney színész Ferenc pápa soványság találkozás ügyvéd Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre soványabb George Clooney ügyvédnő-neje, aki világhírű férje oldalán tette tiszteletét Ferenc pápa napokban tartott vatikáni konferenciáján.

Amal Clooney egyre csak fogy. George Clooney felesége, aki a minap magával a pápával találkozott egy vatikáni konferencia kereteiben, beesett arccal, kiálló csontokkal és testén lötyögő ruhában kapták lencsevégre a gömbölyded Salma Hayek és az eseményen szintén részt vevő Richard Gere mellett.

Forrás: AFP/Ho

Amal és George Clooney néhány hete még a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén mosolyogtak: nézd meg itt, milyen kínos helyzetbe hozta magát az ügyvédnő magasan felvágott estélyijével!

Forrás: Northfoto

Péterfy Bori nem csak a színpadon rock sztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.