Kreatív könyvtámaszok igazi könyvmolyoknak

otthon olvasás könyv könyvespolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a nyár, irány a strand, a Balaton, vagy egy tetszőleges tengerpart! De előtte is irány a könyvesbolt: a nyaralás, a napozás, a pihenés nem az igazi egy izgalmas olvasmány nélkül. Ha pedig felfrissítetted házi könyvtáradat, egy praktikus könyvtámaszra is szükséged lehet.

Ha a dizájn és a praktikum találkozik igazán kreatív dolgok sülnek ki belőle, így van ez a könyvtámaszokkal is! Ha nem szeretnéd hogy polcodon a könyvek önálló életre kelve dülöngéljenek, akár le-lecsusszanjanak, akkor mindenképpen érdemes egy praktikus kis kitámasztást beszerezned. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legcukibb, legötletesebb, legkülönlegesebb darabokat.

1. H&M 890 forint 2. konyvtamasz.hu 3750 forint 3. Replikashop 8000 forint 4. Bigjigs 1990 forint 5. Ikea 595 forint 6. Kika 2999 forint 7. Stile Interio 4990 forint

Ezekkel a könyvekkel töltsd meg a polcodat

Oravecz Nóra: Találd meg magad

Ismerős érzés, amikor teljesül egy álmod, és hirtelen nem tudod, mihez kezdj magaddal? Akkor neked is szól a legsikeresebb hazai blogger új könyve, aki személyes tapasztalatait osztja meg arról, hogyan léphetsz még tovább, miután már elérted a célodat.

Irwin Shaw: Gazdag ember, szegény ember

Shaw családregénye igazi sikerkönyv, mely egy szegény amerikai család életét mutatja be közvetlenül a második világháború utáni két évtizedben.

Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka ígérete - Egy éjszaka sosem elég

Livynek azonnal feltűnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképű, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: "M".

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.