Neil Patrick Harris Chrissy Teigen bútorok Michael J. Fox otthon sztárok Hollywood Gwyneth Paltrow John Legend lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusotthon mellé luxusnyaraló, vagy akár magánsziget dukál: a legnagyobb sztárok életszínvonaláról a legtöbb halandó csak álmodozhat. Több millió dolláros vityillóik azonban néha olyan berendezést is rejtenek, amelyet még egy átlagember is megengedhet magának. Ezekből válogattunk.

Abban azért biztos lehetsz, hogy még ha találni is néhány megfizethető bútordarabot a hírességek otthonában, ezeket bizony nem az IKEA-ból, vagy a helyi no name bútorüzletből szerzik be.

Kültéri lámpás

Gwyneth Paltrow otthonát különleges rusztikus lámpások díszítik. A Bevolo márkájú lámpás nem túl hivalkodó, sőt kifejezetten barátságos hangulatot áraszt, ami azt bizonyítja, hogy a színésznő valószínűleg jó ízléssel lett megáldva. Amikor barátnője, Reese Witherpsoon ellátogatott hozzá, még közösen lőtt szelfijük hátterében is megcsillan az arany lámpás.

Forrás: Instagram/reesewitherspoon, bevolo.com

Bortartó

Az Így jártam anyátokkal egykori Barney-ja, Neil Patrick Harris és férje, David Burtka imádják a jó borokat. Így otthonukból nem is hiányozható egy spéci bortartó, amelyet ők a Sub Zerótól szereztek be.

Forrás: Instagram/nph, subzero-wolf.com

Koktélasztal

Michael J. Fox hamptonsi rezidenciáját egy kézzel faragott, Stine Woodworking koktélasztal díszíti.

Forrás: AFP, stinewoodworking.com

Éjjeli lámpa

Az énekes John Legend és felesége, a gyönyörű Chrissy Teigen New York-i luxusotthonából is könnyedén elleshetsz néhány ötletet: hálószobájuk éjjeli szekrényéről például ez a különleges, Kriest állólámpa világítja meg a meghitt pillanatokat.

Forrás: Instagram/johnlegend, kriest.com
A világ legkáprázatosabb mennyezeteihttp://www.life.hu/otthon/20160527-a-vilag-legkaprazatosabb-mennyezetei.htmlMegéri néha kibújni a mobilod képernyőjéből, és felfelé emelni kicsit a tekintetedet: a világ számos táján találni olyan épületeket, amelyeknek mennyezete ezernyi csodát rejt. Ha a nyáron az alábbi helyekre látogatsz, mindenképpen nézz fel! OtthonOrigoCiudad Valdeluz, az örök magányra ítélt városhttp://www.life.hu/otthon/20160526-ciudad-valdeluz-a-spanyol-szellemvaros.htmlSpanyolországban 2014-ben több mint 3 millió lakás állt üresen. A 2008-as gazdasági válság igencsak megtépázta az ország ingatlanpiacát: félkész városok és nyomasztó, üres ingatlanok tanúskodnak a hajdani grandiózus tervekről. Otthon--Fűszerkert a konyhában - Ezekkel a növényekkel próbálkozzhttp://www.life.hu/otthon/20160525-igy-termessz-fuszernovenyeket-a-lakasban.htmlMinden konyhatündér jól tudja, hogy akkor lesz igazán finom a házi koszt, ha friss, házi fűszerekkel van ízesítve. Ne sopánkodj azon, hogy nincs kerted vagy teraszod, a leggyakrabban használt fűszernövényeket a lakásban is nevelgetheted. Mutatjuk, mivel érdemes próbálkoznod. OtthonOrigoHibás lakberendezési döntések - Ezért tűnik otthonod egy aprócska lyuknakhttp://www.life.hu/otthon/20160520-lakberendezesi-hibak-amiktol-kisebbnek-tunik-a-lakas.htmlEgy aprócska, egyszobás kuckó romantikus, meghitt hangulatot is áraszthat magából - de könnyen válhat belőle egy túlzsúfolt cella is. Minden a lakberendezésen és az okos döntéseken múlik. Kövesd tanácsainkat, és törj ki a négy fal fojtogató szorításából. Otthon--Gyilkos otthonok, ahol még ma is élnek, 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20160518-hazak-ahol-gyilkossag-tortent-es-meg-most-is-laknak-bennuk.htmlBemutattuk már a Los Angeles-i La Bianca-házat, ahol 1969-ben Charles Manson és bandája végzett brutális mészárlást, de a Simpson-rezidenciáról is volt szó, ahol O. J. Simpson exfeleségét és annak szeretőjét végezték ki kíméletlenül - most jöjjön újabb három horrorház, amelyben a szörnyűségek után is folytatódott az élet. OtthonOrigoÉrdekességek Donald Trump káprázatos luxusotthonárólhttp://www.life.hu/otthon/20160511-erdekessegek-amiket-nem-tudtal-donald-trump-otthonarol.htmlAz ingatlanmogulból és realityshow-pápából lett republikánus elnökjelölt még édesapjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, pályafutása alatt pedig rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliót épített ki maga körül. Birodalma egyik ékköve a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.