A hercegné szexi combjai láttán még a férjének is elállt a szava

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Mária hercegnő szexi királyi család comb szoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves édesanya lábai láttán nemcsak a férjének, de a sajtónak is leesett az álla. A "villantás" kissé erősre sikeredett egy ilyen komoly rendezvényhez képest. 

Mária dán hercegné és férje, Frigyes herceg közösen vett részt egy nők egyenjogúságáért küzdő szervezet éves konferenciáján. A négygyerekes előkelőség egy igen rövid, absztrakt mintákkal ellátott szoknyában jelent meg az eseményen, amellyel igencsak meglepte a párját. Amikor Mária leült Frigyes herceg mellé, szinte azonnal kivillantak hosszú combjai. Persze ez nem maradt szó nélkül, sőt a hírek szerint a férfi meg is jegyezte, hogy most szívesen hazavinné a feleségét.

Az eseményen készült fotókért kattints ide!

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

5 meglepő tény, amit nem tudtál Mária királyi hercegnőről

Íme, 5 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál a kifinomult stílusáról, megjelenéséről és kiegyensúlyozottságáról ismert európai hercegnőről.
Lerobbant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/trend/20160531-nick-nolte-szinesz-nagyon-lepukkant-lett.htmlAnnak idején a világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon az akciósztárt, aki mára már csak árnyéka egykori önmagának. Trend--Széttett lábakkal pózol a népszerű plus size modell, Ashley Graham http://www.life.hu/trend/20160527-ashley-graham-plus-size-modell-egy-hajon-fekszik-szettett-labakkal-dogos-foto.htmlAshley Graham, az egyik kedvenc plus size modellünk hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel. A legutóbb sikerült egy igen szexi pózban kamera elé állnia. TrendOrigoTütü a javából! Habos-babos sütemény lett Rihannábólhttp://www.life.hu/trend/20160527-rihanna-enekesno-zold-tutu-ruhaja.htmlNem ezt szoktuk meg a pucérkodásáról és sokszor hajmeresztő szereléseiről elhíresült énekesnőtől. Nézd meg, mit kapott magára egy átlagos hétköznapon Rihanna! Trend--3 dolog, amitől gyorsabban nő a hajadhttp://www.life.hu/trend/20160527-harom-tipp-a-gyonyoru-hajert-szedj-c-vitamint-es-elvezd-a-hosszu-furtoket.htmlSzerencsés az a nő, akinek nincs azzal baja, hogy zsírosodik a fejbőre, közben törik a hajvég, vagy éppen korpásodik a feje és hullik a haja. Ha te sem szeretnél ilyen dolgokkal bajlódni, fogadd meg a következő tippeket! TrendOrigoDobó Kata nem esik kétségbe attól, ha csúnyahttp://www.life.hu/trend/20160527-dobo-kata-attol-sem-esik-ketsegben-ha-csunya-not-kell-jatszania-a-szinpadon.htmlA színésznő tudja, hogy vonzó, de azt már nem érti, hogy miért titulálják a végzet asszonyának. Leginkább a színpadon szereti kamatoztatni tudását, és az sem zavarja, ha csúnya karaktert kell alakítania. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra plasztikáztatott Renee Zellweger! Már nem hasonlít régi önmagárahttp://www.life.hu/trend/20160524-renee-zellweger-ujra-plasztikaztatott-mar-nem-hasonlit-egykori-onmagara.htmlEnnél feszesebb már aligha lehetne a színésznő arca, ráncnak szinte nyoma sem látszik rajta. A 47 éves sztárnak most az ajkai is teltebbek lettek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.