házasság család nyílt levél megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki mély depresszióba esik, van, aki dühében akár bosszúra is képes, és van, aki kiírja magából fájdalmát, ezzel is könnyítve a lelkén. A következő levél egy olyan asszonynak szól, aki egy háromgyermekes család életét dúlta fel, néhány szenvedélyes órát hozó viszony miatt.

A férjem volt szeretőjének

Nem tudom, elkeseredettség vagy unalom vezetett a férjem ágyába, mert nem hiszem, hogy a teste.
"Ellaposodott a házasságod, ki akarsz lépni" - mondtad neki. Ő egyszerűen önző. De hidd el, téged is csak kihasznált. Engem is, és nagyon megalázott, de te magadat aláztad meg, hisz tudtad, hogy van három gyereke és felesége.

Forrás: Dreamstime

Persze megkívánt, ahogy engem is, még három nappal az igazság és szakításotok előtt is (nem én közeledtem). Lényegében téged is megcsalt velem.

Nem haragszom rád, de GONDOLKODJATOK, NŐK, mindig van fiatalabb, öregebb, vagy csak egyszerűen más.

Lehet, hogy nektek ez csak egy kaland volt, néhány élvezetes óra, de hány ember életét keserítette meg?

Az én lelkem meghasadt egy életre, és két éve próbálom összerakni.

Forrás: Dreamstime

Ahány megcsalt ember szemébe nézek, látom a ki nem alvó fájdalom szomorúságát évek múltával is.

A gyermekeim most ismerkednek a felnőtt élettel, milyen bizonytalansági tényező ez nekik, sőt elvesztették a szüleikbe vetett hitüket is, és idő kell a visszaállításhoz.

Üzennél valakinek? Üzenj a Life.hu-n keresztül!

Régóta nyomja már a szívedet egy feldolgozatlan sérelem? Név nélkül, mégis őszintén le szeretnéd írni gondolataidat egy családi, munkahelyi problémával kapcsolatban? Írd meg nekünk az info@life.hu e-mail címre, és öntsd ki a szíved a Life.hu segítségével!

Hiába rohantál a "légyott" után az óvodába, ő is érzi, hogy nem úgy érzel már az apja iránt. A férjednek sem mindegy, hidd el. Minden tettünknek van következménye.

Forrás: Dreamstime

Te a csalódásból profitáltál, hisz beváltottad régi tervedet, feladtad jól jövedelmező mérnöki munkádat, és megvalósítottad vállalkozásban álmodat.

Én is felállhatok még, de nekem nem volt ez a terveim között.

Tanulságként és okulásul a megcsalást fontolóknak és szeretőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.