Tyson Furyt nem érdekli, hogy meghízott - Meglepő kép a sztárbokszolóról

Forrás: Twitter -
Wladimir Klitschko boksz hízás Tyson Fury
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit címvédő és az általa legyőzött korábbi világbajnok Vlagyimir Klicsko bortányos sajtótájékoztatót tartott a július 9-én esedékes visszavágójuk kapcsán, ráadásul Fury félmeztelenre vetkőzött és kijelentette, hogy "Dagadt cigány vagyok!"

Tyson Fury ismét kitett magáért...A bortányoktól sem mentes sajtótájékoztató azzal kezdődött, hogy a bokszoló pomponlányokkal táncolva érkezett a helyszínre. De a legnagyobb meglepetés csak ezután következett: Fury félmeztelenre vetkőzött. Mindezt pedig azért, hogy

megmutassa, mennyire elhízott.

"Szerintem szégyellheted magad, mert hagytad, hogy egy ilyen kövér ember legyőzzön" - mondta Fury az ellenfelének, Klicskónak, majd belemarkolt a hasában recegő zsírtömegbe.

Forrás: Twitter

Fury azt is hozzátette, hogy "Nem vagyok profi, nem is edzek úgy, mint Klicsko, aki igazi sportember. Ennek ellenére sokkoló, hogy egy ilyen dagadék legyőzte. Nem is kellene készülnöm ellene. Nem is akarok nyerni a visszavágón, remélem kiüt, mert akkor visszavonulhatok, mehetek nyaralni és még jobban elhízhatok."
Természetesen Klicskót ez a legkevésbé sem érdekelte, inkább lazán odavetette neki, hogy menjen a p*csába.

Wladimir Klitschko és Tyson Fury kemény csócsatát vívott Forrás: AFP/Patrik Stollarz

"Fury ártalmas a boksznak és a sportnak is, folyamatosan botrányosan viselkedik. Nem tiszteli a másságot, sértegeti a homoszexuálisokat, és élvezi, ha balhét keverhet, számomra nem ilyen egy igazi bajnok" – reagált Vlagyimir Klicsko.

De Fury nem hagyta annyiban, sőt! Nagyon keményen visszavágott, ám szavait inkább a szurkolóknak címezte.

"A meccs után elköltözöm Los Angelesbe. Amerikában egyenesebbek az emberek és nem utálnak. Engem viszont nem ismernek és fogadnak el az Egyesült Királyságban, mert cigány vagyok. Mindig is az maradok, egy kövér cigány. Ezért elmegyek a tengerentúlra, mert ott így is megfelelek" - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.