Újabb szoptatós botrány: rászóltak egy bölcsődében szoptató anyukára

Forrás: Thinkstock -
édesanya szoptatás gondozónő bölcsőde Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egy másik anyuka szólt az intézmény gondozónőjének, mert zavarta a látvány. 

Egy internetes csoportban adott hangot felháborodásának az az édesanya, akire rászólt egy budapesti bölcsőde gondozónője kisbabája megetetése miatt.

Forrás: Thinkstock

Az érintett nő szerint, bár félrevonult az öltözőbe, a pelenkázó asztalok mögé, a falnak fordult, és igyekezett takarni magát, egy másik édesanyát mégis zavarta a látvány, ezért szólt az intézmény dolgozójának, aki továbbította a panaszt.

A történet kapcsán heves vita alakult ki a csoportban: sokan úgy vélték, a szoptatás intim dolog, és nem tartozik másra, mások azonban a gondozónő eljárását bírálták, mert szerintük éppen a panaszt tevő szülőre kellett volna rászólnia.

Legutóbb egy gyorsétteremben szoptató édesanya esete kavart hatalmas port, erről bővebben itt olvashatsz.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.