Dér Heni dögös teste juttatja csúcsra Kucsera Gábort?

szexi Kucsera Gábor Nagy Duett döntő test formás Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni jobban néz ki, mint valaha. A sok sport és az egészséges életmód bizony meghozza a gyümölcsét, fő a kitartás! Sokan azonban azt állítják, hogy Heni nem rest szexi testét akár a győzelemért is beveni, már ami a Nagy Duett című szórakoztató műsort illeti. 

A szexi énekesnő már jó ideje keményen edz és ez testének minden egyes szegletén jól látszik.

Dér Heni Forrás: Facebook/Dér Heni

Heni a Nagy Duett című műsorban is jól teljesít párjával, Kucsera Gáborral, de sokak szerint inkább Heni dögös teste az, amire hétről hétre szavaznak a műsor nézői.

A jelenlegi állás szerint még az is előfordulhat, hogy a szexi páros lesz a győztes a 2016-os Nagy Duettnek, legyen ez köszönhető akár Dér Heni alakjának, Kucsera Gábor sármos mosolyának, vagy a műsorban nyújtott teljesítményüknek.

Dér Heni brutál dögös edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160417-der-heni-brutal-dogos-edzes-kozben.htmlImádjuk Dér Heni edzés közben készült képeit. Ez Zsír!--Dér Heni lenge szerelésben tornázott a szabad ég alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-der-heni-enekesno-lenge-szerelesben-a-szabad-eg-alatt-tornazott.htmlAz énekesnő az edzés szerelmese és amint kisütött a nap, szexi szerelésében a zöld gyepen emelgette a súlyzókat. Ez Zsír!--Dér Heni popója olyan kerek, mint egy görögdinnyehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160311-der-heni-enekesno-edzes-kozben-mutatta-meg-formas-popsijat.htmlAz énekesnő tavaszi fenékedzésbe kezdett és egy igazán szemrevaló fotóval örökítette meg a nagy pillanatot.Ez Zsír!--Dér Heni feneke kemény, akár a beton - Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150922-der-heni-megmutatta-feneket-ami-a-sok-edzes-miatt-kemeny-mint-a-beton.htmlAz énekesnő brutális izmokat növesztett mostanában, így nem is csoda, hogy testét előszeretettel mutogatja a nagyközönségnék. Most szexi, jól kidolgozott fenekét csodálhatjuk meg. Ez Zsír!OrigoBrutális izmokat növesztett Dér Henihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150908-der-heni-enekesno-nagyon-izmos-lett-lehet-hogy-szerelmi-banataban-az-edzoterembe-jar.htmlAz énekesnő nem bír leállni: a sok edzésnek köszönhetően olyan a háta, mint egy díjbírkózónak. Hiába, a szerelmi bánatra a legjobb gyógyír a kőkemény edzés.Ez Zsír!--Dér Heninek olyan kemény a popsija, hogy diót is törhetne velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140609-der-heni-kidolgozott-izmos-testevel-elso-helyezest-nyert-bia-building-punkosd-kupan.html"Nagyon jó a popsid!", "ez már női alak a javából", "csinos a popód!" - ilyen és ehhez hasonló kommentek Dér Heni fotója alá, aki irigylésre méltóan szexi képpel tudatta: első lett a Bia Building Pünkösd Kupán.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.