Így fog kinézni Keresztes Ildikó öregkorában - Fotó!

öregasszony öregedés szerep Keresztes Ildikó ősz haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy darab kedvéért szaladt előre az időben, és rajongóinak is megmutatta, hogyan fest majd őszülő hajjal.

Keresztes Ildikó megosztotta rajongóival, hogy fog pár év múlva kinézni. Egy szerep kedvéért ugyanis ősz hajszálakkal öregítették az amúgy nagyon jó formában lévő énekesnőt, akin a valóságban szemmel láthatóan nem fognak az évek.

Forrás: Facebook/Keresztes Ildikó
Vissza a csúcsra! Így változott át az évek alatt Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160603-britney-spears-enekesno-visszatert-igy-valtozott-at-az-evek-alatt.htmlTinisztárként sikert sikerre halmozott, majd jött egy idegösszeomlás, ami után többen úgy vélték, hogy a popénekesnő karrierje és élete örökre befuccsolt. Britneynek azonban sikerült újra visszakapaszkodnia. TV + Sztárok--Palvin Barbara: "Nem lehet összehasonlítani Márkot és Leonardo DiCapriót"http://www.life.hu/sztarok/20160603-palvin-barbara-modell-lakatos-mark-stylist-ettermenek-nyitounnepsegere-latogatott-haza.htmlPalvin Barbi nemrégiben még Hamiltonnal bulizott, most azonban sokkal fontosabb dolga akadt.. itthon... TV + SztárokEgy szilikoncsoda és egy szexéhes pasi érkezik a pucér társkeresőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160603-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresobe-egy-szoke-szilikonmellu-no-es-egy-pasi-erkezik.htmlMár csak két adás van hátra, de még mindig érkeznek új szereplők. Ezúttal egy lány és egy fiú lép a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--Drasztikus fogyókúrába kezdett Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20160603-drasztikus-fogyokuraba-kezdett-bebe.htmlAz énekes 13 kilót szeretne leadni. Jól halad célja elérésében, hiszen három nap alatt három kilót fogyott egy új módszerrel. TV + SztárokMegpróbálta elrejteni, de nem sikerült: így néz ki most a plasztikrém Meg Ryanhttp://www.life.hu/sztarok/20160602-meg-ryan-szineszno-megprobalta-eltakarni-plasztikai-mutettol-eltorzult-arcat.htmlAz immár 54 éves színésznő mára már csak árnyéka egykori önmagának. TV + Sztárok--Kárász Robi egy rövid időre visszatért a Mokkábahttp://www.life.hu/sztarok/20160601-karasz-robi-egy-rovid-idore-visszatert-a-mokkaba-vendegkent.htmlA ma reggeli Mokka adásában tűnt fel Kárász Robi, akit éppen két hónappal ezelőtt, április elsején menesztettek a TV2-től. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.